About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, August 1, 2013

Ogos sudahhh...

Ok, Dah masuk Ogos, mid-Q3.

Hari ni bday my once-upon-a-time bestfriend. Happy birthday to you my dear. I am always the same, still the friend u once know. Maybe more matured, but still me. Still love the seaside. The calmness that I always enjoy, the bayou that whispers all the time when we were there. Sharing our stories. Hope u are well & happy & all my best prayers always include you, of course.

coming are mrS bday & pnM's as well. Both are my bestfriends, having their personal space in my heart. & they know what they r to me.

1 Ogos juga adalah Hari Persahabatan. So, para sahabat semua, terima kasih atas persahabatan ikhlas selama ini, dan moga ukhwah ini berkekalan suburnya sepanjang masa. Jarak bukan pemisah di zaman teknologi ini.

Semalam, di laman *muka*buku, aku bertemu kenalan baru. Aku terima hulurannya atas sebab perkongsian elmu yang sangat digalakkan dalam kelompok sosial yang kami sertai. Sayangnya, lepas beberapa ketika, aku rasa menyesal menerima dia sebagai kenalan. There is something about that person that I still do not feel good with.

Tau x bila korang rasa cam x selesa nk berbual? Cam bersembang ngan org dangkal ilmu, kurang pengalaman hidup dan kurang bijak salam menghormati perasaan dan pegangan orang lain. Macam korang nk sos cili, tapi diberinya sos cili thai... Faham??? sama spesis, tapi lain rasa dan kenikmatannya. Lebih kurang macam tu la...

Jadi, disebabkan hari ni hari persahabatan, aku masih hesitate nk unfriend dia dan block dia. Itu cadangan aku pada diri aku semalam ms tengah berbual2 tu. Tapi, tengok performance dia pada hari ni, kalau lepas ni berbual dengan sikap y sama, insyaallah aku akan block dia. X faham2 walau aku dah direct tegur mlm td.


manusia2.......


So FRIENDS... happy friendship day!!!!

7 comments:

❤Kamsiah❤ said...

dua anak akak pun sambut besday bulan ni..:)

zonaku said...

Happy birthday buat diorg kak.... semoga jadi anak soleh / solehah dunia akhirat.

t.a.t.a said...

hari ni pun hari jadi my mum's first born. called dia wish tadi. dia tak kisah sebenarnya kalau kami adik-adiknya tak wish dia, tapi kalau hubby dia lupa, haa memang siap la. berendam air mata.

hahaha

julietchun said...

tak tau pulak aku hari ni hari persahabatan, sungguh ketinggalan.

apapun, aku nak ucap terima kasih sebab sudi berkawan dengan aku, begitu dekat meskipun jauh :D

Masy said...

detail pls! hehe

zonaku said...

t.a.t.a:
kebiasaanya begitu la.... my famili pun x kesah sgt psl bday2 ni.....



Juliet:

aku pun sama.... kenal dgn identiti as blogger sj kan......

zonaku said...

masy:

hmmmm, pm nanti ler... x pun, nanti2 je la

Followers