About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, July 7, 2011

Post Event


**gambar y x clear ini sekadar hiasan..... sila jangan emo yer...**


lepas suka-suki-gelak-geli-hati.....

ini baru tepat bila disebut sebagai post-event.... boleh masuk agenda dalam sesi post-mortem ni
juga buat panduan untuk acara seterusnya....

sori, pic x leh clear lagi dah


pesal ada part pengadu tu? polis tu tengok then buat report ke? sebab masa tu mmg x ada surat saman... kalau yer, rasa aku la, abang polis tu berkenan kat cikPuteri tu... bila tengok keri yang alihkan, tambah berkenan la dia, sekali, bila check, aku pemunyanya.. frust punya pasal, terus dia report, kasik saman sebab nk ngorat keri x boleh.... ini konklusi pujuk-hati-sendiri yang aku dapat fikir... sapa setuju???????????





Psst……. Kalau letak nama keri sebagai butir pemandu kat part 2 ni, amacam?????


12 comments:

AI said...

- huaaaa...mari tengok siapa yg kena...suda kene saman kaaa...

- korang x ayat polis tu ke...

zonaku said...

Al:
haah ler... surat saman ni sampai semalam...

x de sebab untuk mengayat polis ker sesapa masa tu, semua excited berjumpa sesama sendiri

❀aRaBeLLa❀ said...

apesal i tak leh besarkan pic tu?

Ku Tak Sempurna said...

tak dpt nak membesarkan-bagai-johan gmbr tu. so, takleh lah aku nak bersetuju ngan ko.

sori eh

:P

zonaku said...

bella & KTS:
balik kang aku tgk kan. ada meeting ja lg

HEMY said...

naik juling mata..klik tkleh besar..ah...tensennya...padan muka kau kena saman...haa..kan dah emo aku tkleh besarkan gambar

zonaku said...

hahaha..... mls la nk re upload borang tu....

syah shah said...

ko kasikla nomotipon keri kat pegawai yang menyaman tu kot-kot buleh dia menghapuskan saman tersebut atau memberikan diskaun atas jasa baik ko memanjangkan silaturrahim mereka...


muahahahahahahhahah :P :P :P

zonaku said...

syah:
ha'ah... satu keje lak aku nk g mencari siapa y report tu........

azieazah said...

Agak-agak kalu ajak berunding, boleh dapat diskaun tak? hehehe


Bila Sunyi, AA BERSIHkan Rumah...

ckLah said...

Alalalala latok....

Kena saman...aisey.

zonaku said...

ckLah:
bukan selalu.. cikPuteri tu cun sangat

Followers