About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, April 12, 2011

Surat Cinta....

balik kerja semalam.....
memula teringat lagi kepada takoyaki
then rasa cam best jugak kalau pekena roti nan n tandoori mlm tu, cam nk ajak semua p mkn kat luar.. tp di sebabkan teringat dah jam 5.30... pastinya mak dah masak...

so... plan n keinginan aku makan dua menda tu di tunda...
nanti2 sajalah

then...... dengan riang rianya.....
aku dapat 'surat cinta'

kelakar... sepanjang aku punya kisah cinta, belum pernah sekalipun aku terima surat cinta dari pasangan2 aku... pelik? tapi benar!



.

.

.

.

banyak yang aku nk taipkan di blog, tapi ada yang aku kehilangan idea saat menatap laptop, juga ada yang aku telah karangkan, tapi tak sesuai untuk aku siarkan. juga ada yang sangat tak sesuai aku kongsikan dengan yang mengenali aku.








:: tetiba ada keinginan nak buat blog baru......... menjadi 'anonymous' ::

25 comments:

julietchun said...

kesian mak masak penat2 kalo tak makan kan :P

PnConfused said...

haaaaaaaaaa... kan??kan???


sama prsn cam aku... tukar jer nama blog.. keh3

zonaku said...

juliet:
haah.. dia suka memasak...

walau dia x mkn... nak melarang rasa x patut.

sebab tu aku makin bulat!

zonaku said...

pnKompius:

heppp...!

x tukar kot, bukak satu lagi dengan identiti berbeza mungkin la..

PnConfused said...

malassss nak menten byk2 blog

zonaku said...

satu pun x terjaga.....


muahahahaaa...


x pa, teruskan saja apa yang ada. reduce personalization la....

❀aRaBeLLa❀ said...

bestnye dok dgn mak..dok menyewa ni pandai2 la carik makan sendiri.. :(

zonaku said...

been there, done that!

syah shah said...

blogging momentum ramai orang tengah terjejas sekarang... haha~ :P

Masy said...

kene saman ke beb? hehe

Ku Tak Sempurna said...

tak pernah dpt surat cinta? bg surat cinta pernah tak??


:D

zonaku said...

syah:
musim ker??? rasanya ini kali kedua lepas orang ramai sebuk ngan FB.

sebelum ni pun dah penah jadi. semua sebuk di FB.

ker dlm golongan bloggers y rapat ngan aku je ni?

zonaku said...

masy:
tak la..

zonaku said...

kts:
dah x dapat, macama nak bagi... maksud aku reply surat cinta la..


ko mesti selalu kan.. ngan ayat bunga-bunga.. tabur bedak bagai....

Mr PenyuBiru said...

ko ni sama ngan puan kompius tu, nak buat blog anon gak. nnt dah buat blog anon,jgn lupa bagitau kitaorg ek.hehe

zonaku said...

hahahaa..... mana lak sama...


tgk la dulu camana.

Mr PenyuBiru said...

ok. bagi url blog anon tu,aku nak tgk dulu camne.hehe

zonaku said...

ko ni.. kalau dah kasik kat ko, kan ker dah bukan anon lagi dah...

ada jugak aku rejam jadi kura-kura ni

Super Nia Hana said...

watashi dulu pernah wat blog baru gak

tp percayalah
terabai...

tp kalo sekadar nk jadikan luahan hati dan perasaan ok..
cuma...better privatekan terus.
bahaya lorrrr

13may said...

surat cinta pandang pertama...hehhe hehhe

zonaku said...

hana:
kalau nak privatekan, baik jgn buka blog... dendiam simpan dalam hati...

zonaku said...

13May:
haah... percaya la sangat!

syah shah said...

memang musim laa aku rasa... hahahah :P

zonaku said...

syah:
musim apa???? musim org bercinta????

syah shah said...

musim malas apdet blog dan musim rasa nak blogging as anony... haha~ :P

Followers