About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, March 3, 2011

Alahai cikPuteri......

tengah aku berbajetan dengan pembaharuan insurans & roadtax bulan depan
juga untuk memuah trip
dan famili holiday
.
.
.
.
baru saja diberi wajah baru
.
.
.
.
dah dia buat hal pulakkkk...
.
.
.
.
nak start enjin x blh, alarm memekik, semua x kena lah..
.
.
.
.
.
.
.
mintak bateri baru la tu!!!!!!!
(tetiba rasa nk p showroom belek keta baru......)

10 comments:

syah shah said...

kih kih kih... ko hantar charge semula bateri laa... tak bleh? eh, ko pakai sel basah ke sel kering?

zonaku said...

sel kering..
tp since kejadian adalah di pagi hari saat semua nk keluar p kerja. mls nk sakit2 hati or anything, trs amik keta mak.

balik karang baru aku pikir apa nk buat

julietchun said...

bateri baru RM100+++ je, keta baru RM100000+++,:D

PnConfused said...

nk ikut p showroom... jamu mata... hahahaha

zonaku said...

juliet:
idaman kalbu selalu diiklankan sebagai 'price start at RM150k'

zonaku said...

pnKompius:
jom... bila???

HEMY said...

siang ngguh..ada je hok dok kena...bese le tu..

zonaku said...

HEMY:
cabarannnn... dugaan...


jangan dia buat pasal time korang kat sini udah ler

Ungku Nor said...

sel kering mmg nama dia maintanance free tapi kena bwk gi caj utk tempoh tertentu.

tapi takpe lagi..kena kat rumah.
kalo kat tengah jalan, lagi haru.. ;D

zonaku said...

kakUngku:
oooo.... ingat dah setel camtu jer sampai masa untuk tukar je nanti.

kalau tengah jalan, maybe la sy kuar nanges hentak2 kaki sebab time jem org nk p keja kannnn....

Followers