About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, November 12, 2010

farah n lullaby

since ramadhan farah minta aku belanja kenny rogers, ntah sapa tah plant the idea kat dia soh aku y blanja, akhirnya, aku bawak jugak la... lama sgt br aku bawak.... gila kejam lambat tunai janji kat budak2... alih2 ini ja y dia nak oder..... penat ja bawak.... baik makan kat hegen daz ka basket si robin tu kalau nk eskrem.... sesambil tu dia nyanyi lagu y dia akan perform untuk graduation concert y berlangsung petang karang... masa memula dengar mmg x tau lagu apa. then masa dia nyanyi kat maklong dia, maklong kata dia tau lagu ni.. kids song... seharian hari y aku belanja dia tu, aku kene nyanyi lagu ni... dr pagi masa beli barang, then masa nk ke QB Mall, kat kenny rogers n sampai balik.... aku dah blh nyanyi lagu ni.. siap ada video lagi acik dia record masa aku nyanyi.... maaf, personal collection only! haha.... x berjaya org lin minta aku karaoke, ini budak sudah siap berjaya soh aku nyanyi akustik lagi.. ker unplugged??? entah... x sure lagu nya, ingatkan 'harmony song' tp kalau cari kat youtube tajuknya ialah 'i'd like to teach the world to sing'. ada nyanyian lea salonga, new seekers, penah juga digunakan dalam iklan coca cola tahun 1971... lelain korang carik ler sdr...

n for first time jugak, farah akan naik stage ari ni untuk lagu ni..... er.. petang nanti insyaallah

~muffin submarine~


i like to build the world a home
and furnish it with love
grow apple trees and honey bees
and snow white turtle dove
~ farah n makchaq nya~

i like to teach the world to sing
in perfect harmony
i like to hold it in my hands
and keep it company

~ model buah ceri~

i like to see the world for once
all standing hand in hand
and hear them echo through the hills
brought peace throughout the land

5 comments:

syah shah said...

kenapakah makchaq nampak lain aje tu?

zonaku said...

apakah y lainnya????

syah shah said...

Nampak kecik sikit... heheheheh :D :D

zonaku said...

sebab x nampak semua..... mmg la kecik... muahahahahhaha

ckLah@xiiinam said...

Selamat hari raya haji ya...




(Buat2 tak nampak ais krim tu...)

Followers