About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, September 15, 2010

Yang Sempurnakanku

Lagu ini lebih santai berbanding lagu semalam. Aku ? dengar secara bergilir seharian semalam. Hari ini? Wallahualam..
Lebih ceria makanya pergolakan emosi agak dapat diseimbangkan. Dendangan Sixth Sense, lagu ini versi percintaan tengah mekar berbunga, bagi aku cinta muda mudi tanpa komitmen yang tinggi dan juga kurang matang. Melodi menarik, seharian mendengar lagu ini, aku sudah mulai dapat menghafal bait-bait liriknya.
Kisah raya?
Perlukan kosentrasi untuk aku susun dan kisahkan di sini.


Kaulah bidadari dalam hidupku
Yang selalu hadir di dalam mimpiku
Bunga yang selalu harungi hariku
Anugerah Tuhan yang sempurnakanku
Bila kau jauh
Aku selalu rindu
Bila kau ada
Hatikan berbunga
Ku akan selalu menjadi bintangmu
Menerangi gelap dan mimpimu
Aku setia di sini mengusap tangismu
Menemani sunyi di hatimu
Bila kau jauh
Aku selalu rindu
Bila kau ada
Hatikan berbunga

Ku akan selalu menjadi bintangmu
Menerangi gelap dan mimpimu
Aku setia di sini mengusap tangismu
Menemani sunyi di hatimu

Ku akan selalu menjadi bintangmu
Menerangi gelap dan mimpimu
Aku setia di sini mengusap tangismu
Menemani sunyi di hatimu

24 comments:

Catwoman said...

Salam awak....

Apa khabar? Semoga sihat hendaknya.
SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI. MAAF ZAHIR & BATIN.

Jaga diri ye...

:)

AzketOm said...

erm jiwa-jiwa hari ni ye. salam lebaran.

Ku Tak Sempurna said...

pastinya bukan aku

.
.


.
.

aku sah tak sempurna :D

zonaku said...

zyma:
salam...
dah kembali bekerja pun..

zonaku said...

AzketOm:
salam lebaran............. sesekali mood bertukar rentak..

zonaku said...

KTS:
kesempurnaan yang penuh ketidaksempurnaan......


mana ada manusia y sempurna?

moment said...

aku jarang dgr radio mlayu wat msa ni... Sbb asyik putar lagu raya.. Jadi sekali gus aku tak pernah lg dgr lagu ni...huhu

ko suka lagu raya?



Aku xsuka.... Boleh??? Kikiki

zonaku said...

er.. aku layan jer.. tp drive ke tpt keja adalah singkat... jadi xder byk masa nk melayan..


lagu raya???? lagu lama2 aku suka laaaa... lagu baru semua mengarut!

k.e.r.i. said...

aiyak, jiwang di hari raya.
huhu.

bila mahu datang sini?

zonaku said...

Layan bosan dgr lagu raya.. sangkut lagu jiwang




lum tau la bila nk ke sana... huhuhuuuuu

Erina Asmawani said...

Wafa:
Gimme 5! aku pun x suke lagu raya.xtau kenapa..dulu2 suka..sekarang jadi x suka..aneh! adakah sebab faktor umur? huhu..

Kak Zona:
Kite pun sekarang rajin layan lagu..lagu FT and Maher Zain..ulang dengar bebenyak kali..jiwa kacau la..kalo dgr lagu jadi tenang sikit ;)

gadisBunga said...

salam raya..
kalau dengar kene nyanyi sekali. baru feel lebih.
:)

zonaku said...

erina:
maher zain layan gak sesekali.... soothing... tp lirik banyak sangat... tak catchy....

FT tu sapa?

zonaku said...

gadis bunga:
kalau sensorang blh la... ada org kalu....... mohon ampun jerlaaaaa

ckLah@xiiinam said...

Terasa nak minum kopi cinta tu......

Mr PenyuBiru said...

agak-agak ko kuah laksa bleh buat bentuk love cam air kopi tu tak.hehe

Yunus Badawi said...

Ko pandai buat bueh kopi jadi bentuk hati tu ek? Cuba buatkan saya secawan hehehe

zonaku said...

ckLah:
hehehehe.. minta pakZahan buatkannnn..... pasti sedap!

zonaku said...

encikPenyu:
pasti boleh kalau kuah itu berbuih........

zonaku said...

YB:
mak adam buat pasti boleh.... n lebih sedap dari yang aku buat.....

Linglung said...

hehe..gua download lagu ni khamis lepas ;)

Masy said...

selamat ari raya beb! thn ni aku x brape turn on dgr lagu raya. apsal tah. hehehehe~

zonaku said...

linglung:
dah lama aku dload, the moment aku kenal lagu ni.. seminggu sblm raya kot

zonaku said...

masy:
sebab aku xder kot....
muahahahahahhahaaaa

Followers