About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, September 20, 2010

Back to Life

biasanya selepas cuti raya, pastinya semua liat nk kembali bekerja



masuk jer opis, agenda biasa adalah menyusun jemputan rumah terbuka dari rakan korporat/pelanggan korporat. juga mengacara acara rumah terbuka syarikat. <-- ini kisah lama



kisah terbaru. balik bekerja, sambil puasa ganti!

::layan mata ngantuk sambil dgr lagu U and I-scorpion::

25 comments:

Ku Tak Sempurna said...

kan bagusssss..... cepat ganti puasanya...

:D

Masy said...

aku tak start lg pi open house. hehehehe

Erina Asmawani said...

sekarang dapat berehat & tak sibuk sgt kan kak ;)

akak x turun sini ke? huhu

zonaku said...

kts:
buat cepat senang sikit... badan still dlm mode tkejut raya ni.. kasik relaks jap..



ko x mo join ker?

zonaku said...

masy:
aku dah buat 2 kali... jadik tuan rumah...


x g mana2 open hse setakat ni

zonaku said...

erina:
iyer....


lum plan trn sana, takut kalau turun sana dah x mo balik penang dah..

syah shah said...

sekarang lebih seronok atau dulu lebih menggamit?

heheheheheh :D :D

aku pagi tadi kemain siap sahur konfleks... time lunch incik Firdaus panggil-panggil... Sampai umah, dah kenyang baham nasik setengah pinggan baru teringat kata posa... Hihihihihihihih :P :P :P :P

ymn said...

sya masuk opis mcm biasa .. keja berlambak .:)) ;P

ber_u_wang said...

selamat menganti puasa..

zonaku said...

syah:
keduanya punya tarikan berbeza..




sudahnya ko sambung posa ke idak???

zonaku said...

ymn:
itu normal...... cuti panjang kannnn...

biasa hari mula kerja pastiu biul sket kan... nk susun tune keja semula

zonaku said...

ber_u_wang:
x mo join ke????


rest kan sikit perut y keje keras extravaganza since satu syawal...

HEMY said...

niat puasa ganti..tp skligus dapat hikmah puasa 6..niceee

me3n said...

..dan puasa 6! ;)

zonaku said...

hemy:
jom la sama2 buat.....

zonaku said...

me3n:
iyer... best beraya as husband?

gadisBunga said...

sebulan syawal tu masa utk makan puas2 sebab sebulan berpuasa ramdhan (itu org lain la kata...hihi). tapi better puasa 6 di bulan syawal kan...?

zonaku said...

gadisBunga:
lebih baik..
lagipun perut masih terbiasa ngan puasa...

tangguh2 karang takut x sempat ganti dah msk ramadhan thn depan,kalau panjang umur la

syah shah said...

kesmpulannya ai tak posa semalam... sebab takut bersedara dengan setan... iaitu membazir nasik yang tak abeh tu...

tapi moskel gak... apa hukumnya eh? posa ke tak posa??

Yunus Badawi said...

How are you adjusting to your new life?

(alamak komen cakap London la plak)

Mr PenyuBiru said...

aku baru masuk keje satu hari.lepas tu off day 2 hari.lalala...

zonaku said...

syah:
oooo... maaf la aku kurang arif hal hukum2 ni....



sila rujuk y bijak pandai

zonaku said...

YB:
so-so


encikPenyu:
cessss....



xper la.. ko pegawai.. aku ni kuli jer....

arianna adrizal said...

ok gak zona.. dpt posa ganti. sbb kalau lmbt2, liat nk ganti ni. huhu

zonaku said...

salah satu sebab aku ganti awal....


.

Followers