About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, September 23, 2010

e.g.o x kena tempat!

kalau dah namanya diambil bekerja untuk membantu meringankan beban pihak y mengambil




buat jer la...


banyak komplen pulak!!!!!!

dah awak tu curi masa bekerja banyak sangat dengan urusan persendirian, jangan marah bila beban kerja ditambah sebab hasilan y berkurangan.. orangx perah tenaga awak secara percuma tau, orang bayar gaji yang dalam kategori besar!

20 comments:

Masy said...

belasah je!

gadisBunga said...

padan muka!

zonaku said...

masy:
buang karan.. orang x tahu diuntung camtu laaaaaaaaaa

zonaku said...

gadisBunga:
arrrr?????

ymn said...

"bekerja banyak sangat dengan urusan persendirian "
maksudnya .. blogging ,, facebooking , twittering , etc. kah ?.:P

Ku Tak Sempurna said...

errr... ko bukan marah aku kan? kan? kan??

.
.


.
.

:)

syah shah said...

selain blog dan fesbuk, aku tak gunakan masa bekerja untuk hal peribadi lain cam pi bank ke, bertelepon ke... even sms pun aku tak suke sangat nak layan time keje... aku nak pi bank hamek cuti terus, senang cerita... hohohohohoh :P :P

zonaku said...

ymn:
iyer.. too much!

zonaku said...

kts:
eh...... eh.... eh...



.



.

terasa ker?




.








muahahahahahhahahaaaaa

zonaku said...

syah:
bagus! pekerja yang baik!!!...





sila claim bonus nga bos!



.


.



hehehehheheh

julietchun said...

tak baik pendam perasaan, luahkan saja secara mental atau fizikal,ehehehehe

zonaku said...

Juliet:
aku luahkan la ni.......



kat blog....

kalau berdepan, tak dia meraung..




aku tangkap leleh!

ber_u_wang said...

tak sedar diri tu

Mr PenyuBiru said...

org yg tak besyukur ni yg payah ni. ko ajar sama dia sekali. :D

zonaku said...

ber_u_wang:
mmg la.....



ni payah anak manja ni... kang..... eiiii!!!!!!

zonaku said...

encikPenyu:
itu la.... aku mengajar?????? aku x layak jadi cikgu ler......

arianna adrizal said...

ramai pangai camni. bersabar jelaa...

zonaku said...

anne:
hehehehe....

sbar.. lepas marah dlm blog jer la kannnn...

Linglung said...

gua terasa mcm kena perli baca entri ni...heh

zonaku said...

linglung:
iya ka????? aku maksudkan orang lain... maaf kalau terasa...


ni la orang kata 'sapa makan cili dia terasa pedasnya...'

Followers