About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, August 27, 2010

penjelasan

berkaitan ngan entry ini, ini penjelasan y aku nk bagi berkenaan hal KCP n KCL.

aku ke KL semula bulan lepas sbb nk amik barang2 sikit, sebelum bulan puasa mula. naik bas hari jumaat mlm, lps bawak adik2 aku ke JTK (Jabatan tenaga Kerja) Bangi, kami balik. Adeq kami hantar ke komuter, then aku ke kenduri cucur jambul n bday anak kawan di kajang. lps ttu trs bertolak balik.

skali kami sangkut dalam jem.. jenuh gak la bro3, aku rilek jer... dia y drive. dah almost sampai Penang, ada kete cap apa tah.. datang ngan lajunya dr belakang n nk potong kami.. ye la tau la cikPuteri aku tu comel jer... paling laju pun boleh cecah 160km/j. skali lps je dia potong kami, aku nmpak no plet keta dia. KCP ****,..... muahahahahahhaa... 'eleh, KiCaP jer pun.. kelam kabut nak terkencing la tu...' bro3 gelak giler2 punya... 'siann dia.. keta mahal2 ko bagi dia KiCaP ja...'

nak buat camana kannn.. aku sebut perkataan pertama yang terlintas di otak aku jerr..

x salahkannn???

then KCL**** lak lalu... 'haaa.. tu KeCik(L) lak...' dan sesungguhnya keta tu lebih besar dr ckPuteri aku

:: owh, isnin aku eksiden, sampai sekarang aku lum lagi hantar segala dokumen ke bengkel.... malas! nyampah!

13 comments:

Yunus Badawi said...

Kereta kicap tu warna hitam jugak ke? ngeee

zonaku said...

x... silver

aim-a said...

hahaha..kicap...cutenye lah..

tu ler..kengkadang tgk plat keje terus kepala kasik terjemahan ..

kete aku WQC .. pencheck kualiti kot :P

YB..kete ko plet ape??

zonaku said...

hehehehe...
ko leh gak jadi Wa Queen Control....

mau????

aim-a said...

waaawwii!!! hahahaa...Queen Control ek...sian bakal suami aku nnt :p

AZANI said...

salam zona
mujur tak no plet JHT....jahat
atau BAB 8481, nak pegangpun genye...hehe he

Catwoman said...

KCP = KiCaP
KCL = KeCiL
BSR = BeSaR
PDK = PenDeK
WKB = WaKeneBeb

"_"

zonaku said...

azani:

hehehhehehee... JHT leh tahan lagi

zonaku said...

zyma:
waaahhhh! banyaknya....

en_me said...

hati2 dijlnraya oke.. alala

zonaku said...

en_me:
mmg la hati2... stil kene langgar.....
hhuhuuuuhhuu

AiTotYati said...

salam kenal,

kwn Ai pake myVi warna putih dan plat keretanya KCP gak. dan Ai mmg selalu panggil die kicap pun. selalu Ai panggil kereta dia KICAP SUCI MURNI.


hehehehe

zonaku said...

aitotyati:
salam........

iyer keeee????? sesungguhnya y buat hal ngan kami hari tu bukanlah sebuah myVi.....

Followers