About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, July 8, 2010

Yang Terindah

berhujung minggu setelah kunjungan ke sana dibatalkan di saat akhir
aku habiskan masa dengan menonton Adamaya secara online
sambil2 tengok gol2 jerman
masa tayangan ari tu aku x sempat ikuti cerita ni
last episod tu aku ada hal apa tah.
appointment kot
so aku pun layan sampai kul 4 pagi
juga melayan kawan y driving balik dr seremban
kang terlelap sambil driving, satu hal pulak nk kene melawat
x koser aku
lagu yang best
aku taip lirik sambil dengar lagu
kira skill lama masih boleh digunakan
eh, aku mmg praktis pun baru2 ni
lagu K** go go
for sport carnival yang telah aku tinggalkan
hu~

semenjak kau hadir dalam hidupku
tiada lagi keresahan
kau mengetuk pintu hatiku
tanpa sedar hingga ku izinkan



kau yang bernama cinta
kau yang memberi rasa
kau yang ilhamkan bahagia
hingga aku terasa indah



maaf jika ku tidak sempurna
tika bahagia mula menjelma
bila keyakinan datang merasa
kasih di salut dengan kejujuran



mencintai dirimu
merindui dirimu
memiliki dirimu
hingga akhir hayat bersama kamu



kau yang bernama cinta
kau yang memberi rasa
kau yang ilhamkan bahagia
hingga aku rasa indah



kau yang bernama cinta
hingga aku rasa indah

8 comments:

julietchun said...

aku tak tengok gak citer nih, kurang minat ngan pelakonnya.

zonaku said...

aku so and so jer....

tp aku bukak gak la online sebab dah xder mende nk buat kan... n tgk org sgt suka... nk tau la jugakk...


worth it! real life la zaman sekarang..... laki ada awek, bini ada pakwe.... cuma mungkin dah xder la husband sebaik tu.....

ymn said...

ingatkn lagu baru . rupanya ost tuk im not single .

ber_u_wang said...

pak we pysho macam tu memang banyak sekarang ni.. hati hati

zonaku said...

ymn:
iyer laaaa... citer pun lama kannn

ber_u-wang:
baikkk

Masy said...

best cite ni tp adam TERLALU baik, nyaris2 nak jadi dayus. huhuhuhuuhu

eddie dewanaga said...

lagu ni best... serious!!!

zonaku said...

yup

seriously!

Followers