About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, May 25, 2010

Selamat Ulangtahun & Ahlan Wasahlan

25 Mei 2010
ari ni ulang tahun sis2...
semua doa n ucapan baik2 untuk dia
moga bertambah berkat dalam hidup dia

juga

selamat datang ke dunia penuh cabaran, sayang


moga membesar menjadi anak y solehah



::: lum ada nama....

11 comments:

PnConfused said...

mana pic.... manaaaaaaaaaaaaaa???



gwa coba utk menpsycho di sini....

zonaku said...

cesssssssssss....!

dah tgk, cuma nak save ja lambat sket

muka cam ipan

PnConfused said...

stakat cite muka cam ipan pe kes???




hahahahah...



aku ngantuk dh ni!! :P

citahrudin said...

mak aihhhhh....cair

aku mmg tgu dah tepek gambo, baru aku komen....hahaha

Yunus Badawi said...

comelnya dia....

syah shah said...

happy anniversary buat sis2 itu juga... tarikh kita samaaa~~~

selamat datang ke dunia, semoga membesar menjadi anak yang solehahhh... tomeynyaaa... cam aku je tomeynya... Mueheheheheh :P :P :P :P

julietchun said...

aku paling lemah kalo tgk baby,nak cubit2 je :P

Super Nia Hana said...

alololololo..pipi dia mcm minta di kiss...
weeeeeeeeeeee

jane said...

ololololololo comeiyyyyy


cunit ckettt=)

Anonymous said...

hahha ervin jasmin

zonaku said...

citah:
pesal ko cair?????????
dia hot cam aku kan?????

YB:
tq... cam aku la tu

syah:
pe lak cam ko.... kan ker aku mak sedaranya... mesti la comel tu trn dr aku

juliet:
ko ni ganeh la..... x sampai seminggu umur dia ko dah nk cubit?
meh sini ku sekeh paler lutut ko dl!

hana:
hehehehehehe......... meh pas cium ko kat aku dl

jane:
ceh!

anon:
ooooooooooooooo ok!

Followers