About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Saturday, May 8, 2010

Ar@bian Nite

acara: annual dinner 2010
venue: Bukit mewah club, Kajang
tarikh: 3 april 2010
tema: arabian nite
main stage............. hasil kerja tangan staff..... 100%, kecuali banner la....
er.. aku sgt x puas ati pasal ada pokok bunga tu.. time org soh dtg n letak, x datang2, dah org balik bersiap br sampai.. sapa x marah.. dah gurun aku ada pokok pulak.. sakit mata!
tenaga kerja yang berdedikasi.. diorg ni committee y datang awal ikut arahan aku.... aku suka hasil kerja diorg nie

pintu masuk!

tahun ni aku pakai betul2 ikut tema yang diberikan... xder la aku pakai cam 2 thn lps.. itu mmg aku lancar MOGOK!

kali ni, aku siap rekemen kedai costume pada staff lagi...
owh, Lupa nk gtau, satu sen duit kampeni x digunakan untuk majlis ni... adiah y kami dapatkan untuk majlis ni tapi kami bagi untuk acara kampeni ada la..
hanya lost time keja ja sumbangan kampeni pada majlis ni, lain2, 100% duit poket 23 konsultant kami. TRIMAS!

seperti biasa, rumah siap pahat berbunyi!

7 comments:

Mr PenyuBiru said...

ko mesti yg pakai purdah pink tu kan.hehe

HEMY said...

aku baru nk tnya penyu..ekekekeke

zonaku said...

encikPenyu:
seseka hati ko jer kan???

HEMY:
ko nk tny apa kat penyu?

Yunus Badawi said...

gambar ko pakai mcm wanita arab mana?

Yunus Badawi said...

eh aku komen pagi tadi skrg baru keluar? huhuhu

zonaku said...

YB:
hehehehhee.. lawa siyot! tu y x letak kat sini........

Mr PenyuBiru said...

hehe..

Followers