About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, August 6, 2009

BENGANG!


Aku bosan dengan cintamu
Aku rasa buang masa
Kau selalu mendustakan cintaku
Aku fikir kau tak searus
Biarkan ku beralih
Biarkan diriku terus bersendiri

Ku tak sanggup engkau setia
Walau jasad dan juga nyawa
Sebagai tanda cintamu padaku katamu

Chorus:
Tak mungkin ku percaya
Kata-kata yang penuh dusta
Hanyalah bibir berkata
Yang memilukan
Menambah bengang rasa hampa
Terus hingga diriku terasa

Cukup berkali kau berkata
Jangan diulang lagi dusta
Jangan kau pujuk hati yang terluka
tak mungkin akan ku kembali
Jika janji sekadar mimpi
Tak mungkin aku sanggup bersama denganmu

bagi aku lagu ni simple n mewakili luahan perasaan aku pada saat aku sediakan entry ini
mood aku br jer ok, tetiba, di gugat! aaaaaarrrggggghhhhh!!!!!!!!!!!! benci!
go away!

14 comments:

Masy said...

sape mamat nih?

momentinlife said...

aku suka lagu ni!

eh! aku dh tag ko.. wakakaka

INTAN said...

sblm ni masa final..cam x best lagu ni...tapi kebelakangan ni...sedap pulak rasa

John Iverson said...

Tga mood bengang ek? sabar ya sis

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

x suka mamat tu. x tau napa. hehehe

s@yangh@sni said...

kena banyak2 bersabar nie

julietchun said...

bagi penampar jepun je.

fae said...

camna bunyik lagu ni??
masa final aku tak notis pun mamat ni nyanyi..huhuhu..

momentinlife said...

ala reen tak suka..
sbb aku suka...

ces!~

zonaku said...

Masy:
hehehehee.. akim AF7.. tp aku tatau dpt no berapa. aku x der time final, bila aku balik.. AF dah sejuk

momentinlife:
dah lama dgr, aku layankan jerrr...

aku x mo p blog ko blh????

intan:
sedap??? rasa cekelat ker strawbery?

john:
br je mood aku baik kan??? tetiba ada jer y nk sakitkan ati aku.. tetengah mlm lak tu.. eeeiii!!!!

zonaku said...

hazerin:
ker betul tohmahan wafa???

s@y@angh@sni:
cuba bersabar la nie.. tp if berulang kali jadi, aku manusia biasa....!

juliet:
penampar melayu jer aku ada.. nk ke jepun jauh laaaaaaaaa

fae:
aku layan kat radio ja.... xkan aku nk nyanyi kot???? retak screen ni nnti....

moment lagikk:
heheheheeee..... reen khianat kat ko ker nie?

ad3ck said...

apekah sebenarnye yang telah berlaku teerjadi?

zonaku said...

ad3ck:
wujud lagi ko rupanyaaaaaaa...!!!!!!

'Cukup berkali kau berkata
Jangan diulang lagi dusta
Jangan kau pujuk hati yang terluka'

biasalah...manusia!

Chekgu BaniHassim said...

lagu ni sedap gak ek??
aku pon ske jugak la...

Followers