About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Saturday, January 3, 2009

Padan Muka!!!- end season

Saman ari tu dah aku jelaskan......
Jadinya.......
Aku dah x ada saman......! (er.. speed trap dulu agak2 diorg burn tak lps election ari tu????)

11 comments:

julietchun said...

Tunggu bonus ke baru ko byr saman,hahaha.

ku tak sempurna said...

banyak la ko punya burn... :P
klu dah kena speed trap tu, bayar je la... (tp bagus gak klu burn kan.. :D)

hehehehehehe...

Chekgu BaniHassim said...

wuhu...dah bayar ye saman parking expired tu??

saman ekor tu ko kene check, kalau tak tak pasal2 kang kuar waran tgkp, tido jel la ko...
better u check laa...

Mr PenyuBiru said...

bagusla ko nie.

Jard The Great said...

aku kena saman bulan dua hari itu..

pastuh tangguh pny tangguh.. mase nak bayar roadtax akhir tahun.. baru ku bayar.. heheheh..

nko mmg masyarakat yg patuh pada undang2 la.. byr tepat pd masanye... ku salute la sama ko! =p

zonaku said...

Juliet:
BONUS?????? Apa itu bonus????

KTS:
heheheheeee....
tp bila aku check kat y sms n internet, nama aku bersih... x der saman pun...
kira mmg xder la kan.

chekgu:
yer.. dah bayar...
serius aku dah check kat internet.. mmg nama aku xder. kan ari tu bising² nk keluar waran tangkap kan... sampai skrg.. nama, nric n plet keta aku bersih dari sebrang saman!

encikPenyu & Jard:
laa.. br tau ka??? aku mmg la bagus!
kekekekekkekekekekkeeee!
tq!

Yunus Badawi said...

Zona - kaki speeding jugak ko ni ya? Ko bayar saman dpt diskaun ke tidak?

Jard - ko kata kete ko tak hidupkan roadtax.

zonaku said...

YB:
eh.. xla.. aku pemandu yang amat berhemah lagi sopan santun tau!

saman parking tu??? aku 'buruhpakse' kan despatch iopis aku p bayar, full amount lagi tu...

mana ka tau kot² hasil aku byr saman tu, terbuka hati MPKj nak turap n cantikkan jalan di jajahan takluk dia

syah shah said...

heheheh baru bayar ke? baguih... memang warganegara bertanggungjawab... Hihihihihih :D :D

Aku Bukan Bidadari said...

isk..saman..takut me pun ada saman traficlite tuh hu huhu

debikdebuk said...

lain kali masa pilihanraya la ko buat banyak kesalahan lalulintas. gerenti xde polisnya..

Followers