About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, January 5, 2009

PINK

Merujuk pada n3 nie... sila hayati gambo lelaki kaler kelam pakai kaler striking pink.


Ini gambar asli...!

10 comments:

ku tak sempurna said...

wkakakakakkakaka...

ooopppsss... sorry... aku tergelak...

yuppp.... lelaki itu sangat machooo :D

p/s : masa kawin mmg aar... nak amik ati isteri :P

zonaku said...

x per... aku dah siap gelak guling² dah dulu...

kalo dia marah... aku hasut satu rumah xyah siapkan majlis dia.. sumer tu kami buat sendiri tau....

n aku xmo jadik pengapit n driver dia..

kalo dia marah la...
so.. dia x brani marah!

ku tak sempurna said...

dia rela ke pki warna tu...

ke rela dlm paksa...

tp ok what... not bad..

zonaku said...

tatau la rela ka paksa...
tp dia pakai la

eddie dewanaga said...

pink itu sungguh strawberry milkshakes!

best tapi kurang ganas!!

Mr PenyuBiru said...

aku tak tau nak gelak ke tak. tapi aku tumpang simpati. ni lah bahananya kalu dpat isteri obses kaler pink.

en_me said...

ko bior betoiii.. hingatkan gambor orang asli.. ehehe

zonaku said...

eddie:
Nak naik pelamin mana leh ganazz²... karang roboh pelamin tu... dah la saiz anak gajah!

encikPenyu:
xla.. wife dia x obses pink pun, cuma dia tertarik ngan set nie.
kalau ko gelak pun x per, coz aku dah gelak dah...
sebab kaler pink ni la album kawen diorg cantik sangat.. n diorg mmg fotogenik.

en_me:
woi! abang aku tu!

debikdebuk said...

..

mesti wife dia yg nak kaler tu... oleh kerana baru nak kawin..dia ikutkan ajer..



..

zonaku said...

debik:
mungkin!

Followers