About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, December 24, 2008

Padan Muka!!!

Dalam menjalankan tugasan, kita di 'cover' oleh SOCSO kalau kemalangan.
Perjalanan dari dan ke tempat kerja juga di'cover' oleh SOCSO.
Kos perjalanan menjalankan tugasan dibayar oleh syarikat.
Kos penginapan sekiranya di luar kawasan juga di bayar oleh syarikat.
.
.
.
.
.
.
.
.
Saman meletak kenderaan dibayar oleh syarikat ker bayar sendiri?????
.
.
.
.
.
.

Tarikh : 24-12-2008
Waktu : 12:45 PM
No. Kereta : cikPuteri ***
No. Cukai : P20**96
Jenis Kenderaan : Perodua K*****
Warna : Biru
Dikeluarkan oleh : PP069
No. Petak : 79
Tempat : Jalan Raja Haroun
Kod Kesalahan : 22(B)
Peruntukan Perundangan :
Mempamerkan tiket letak kereta bayar dan peraga yang telah tamat tempoh


***tengok balik tiket tu*** 12:26


Padan Muka aku.....!!!! (1st time aku kena saman tau!!!!!!!!)

6 comments:

eddie dewanaga said...

tahniah...

satu pengalaman baru kann...!!

ku tak sempurna said...

ok la tu... sesekali kuar duit bg kat kerajaan... bila lagi nak berbakti pd negara ... kuikuikui :P

zonaku said...

eddie:
hhmmm....
pengalaman²... dl slalu marah bro aku, dia y park, nama aku y keluar surat saman.
ni aku buat, aku kena... baloi gak la...

KTS:
apa, slama ni x cukup bakti lagi ka?????

Chekgu BaniHassim said...

kene saman parking ni 30 hingget kan??
ke dah up skg nih???

Mr PenyuBiru said...

saman dari PBT ke?

dulu masa kat Kedah, selalu kena saman ngan PBT. aku buat dono jer. sampai skang takde pe pe pun.

zonaku said...

cekgu:
sama la... RM30. Bos soh p buat rayuan, leh reduce. coz aku ke sana atas urusan keja

encikPenyu:
MPKj la y saman aku... tgk la dl....

Followers