About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, March 4, 2015

Warded!



mata pejam sebab flash ye.... 
Kisah semalam. March 3, 2015.

Aku balik mcm biasa, lewat. almost 8pm. tapi disebabkan semalam aku plannya nk ke kelas pyloxing, maka kelam kabutlah sikit.

Rumah gelap gelita. Tukar baju, caj phone, solat maghrib. Ye, x mandi, anyway nk berpeluh gak kan jap lagi. Usai solat, check phone, semua geng jemahs kansel nk p kelas, walau ada y mkn macam jin, walau ada y metekedarah x da ampun seharian. Terus mood merudum! hahahah.. nak work out, semangat kena berkobar2.

Then apa lagi, bukak tv la jawabnya. Nampak spek mak ada atas meja Sara. Cam pelik mak keluar dinner sebelum maghrib plus x pakai spek. Whatsapp Adeq tanya p makan mana. Then Sis2 post pic y atas tu kat group adik beradik kami. Qaseh demam panas rupanya. Sis2 bawak mak p mkn, minta aku bawa barang2 sket dr rumah.

Then Adeq share pic bawah ni pulak. Kendiam doc pesan better bg dia makan soft food, sbb dia ada ulcer dlm mulut.

makan biskut sambil tgk TV

Masa aku sampai dah lps 10pm. Dah lelap si kenit ni. Rupanya dia demam petang, quite high, jenuh gak la mak jelum. Jalan pun x mo, nak tok dia dukung saja. Masa doc check pun, temp dia katanya 40 lebih.
Insyaallah esok baru blh balik.
Get Well soon baby! 

1 comment:

Daddy Ziyyad said...

get well soon si kenit! :)

haipppp...jgn ikut kawan2 yg cancel, gi jogging setempat dalam rumah! hahaha

Followers