About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, November 28, 2013

STRESS

Easier said...... hormonal changes/imbalances or whatever it is, blame it on hormone.

Pepagi aku bz ngan meeting then ada few things aku kena setel. Balik ofis after lunch, aku dah x leh nk concentrate buat keja. Few calls made & aku dah setelkan halnya.

TAPI aku still x rasa aman. Was it becoz mlm td, sis2 lambat amik Sara, then aku y dah cam letih cam x puas hati sebab semua org x leh rest. Then mak cam bengang ngan aku. Hahaha... elok2 tu sis2 sampai. Aku tukarkan baju si kecik tu dan naik bilik masa dia leka ngan benda lain. Biasa kalau dia nampak aku kat atas, dia akan follow, sebab nak masukkan duit dalam tabung aku.

ok.. tu je nak cerita. nak letak kat FB, aku rasa cacat.

9 comments:

Nastyna said...

yes...lets blame it all on hormone. biasa ni hormon ni hehehe..

zonaku said...

hehehe...
kannnnnn

Umi Qi said...

Yup sometime hormon wanita ada kalanya mmg turun naik kan dear...ada satu masa sehari tuh semua serba x kena...termasuk umi Qi pun selalu alaminya...tips yer...lari sekejap dari emosi stress....cuba terapi diri seketika buat perkara yg anda belum pernah buat...likes jogging or menonton wayang...mana tahu leh kurangkan stress

p/s terima kasih ye dear sbb sudi sharekan entry Umi Qi mengenai kempen vaksin pneumococcal :)

julietchun said...

dapat lepak2 hirup udara segar best kan masa gitu.

zonaku said...

ummi Qi:
my pleasure...
kita sama2 sebarkan benda baik.. insyaallah kebaikan berbalik pada kita juga nanti.

berblog juga sesuai kan??? BW kesana ke mari
:)

zonaku said...

juliet:
dekat ja laut tepi tu... tapi malas mo jalan ke luar dr opis ni

Daddy Ziyyad said...

amik air semayang..
duduk..relax..
insya allah hilang stress

t.a.t.a said...

can anyone tell me -refer to the photo- what song should I sing?

zonaku said...

Daddy Ziyyad:
betul3x..

t.a.t.a:
thanks a lot sbb join me again. errr the song???? your heart have the answer

Followers