About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, November 18, 2013

Isnin yang Indah

Pasti ramai yang menarik nafas lega. Maklumlah, cuti sekolah dah mula dan trafik tidak sesesak selalu. Cumanya trafik hati tetapla macam tu jugak.

Hujung minggu yang menyaksikan sesi memenuhi masa dengan pelbagai aktiviti. Semuanya mendorong ke arah penambahbaikan.

Hasil aktiviti hari sabtu :
bertambah keyakinan nk orak langkah ke depan.
jangan menipu ibu bapa, buruk akibatnya
buka pelung untuk orang lain sama2 nikmati kehebatan semangat yang dikongsi

Hasil aktiviti hari ahad :
tambah social networking yang baik
dapat lebih kawan untuk ke majlis ilmu dec nanti :D ~ super happy bab ni
decide untuk drive ke sana ~ cikputeri leh jalan2 balik ke sana, laluan yang dulu dilalui bersama :)
lenguh memandu 3 jam, dan berdiri selama 3 jam, kemudian memandu selama dekat sejam, balik rumah i am super duper exhausted, tido senget kat sofa dalam sejam kot.

dan pagi Isnin ni, I am fully recharged & willing to face the world!



8 comments:

Dr Singa said...

mana ada monday blues kan!!!

t.a.t.a said...

memandu, berdiri, memandu. dah macam triathlon la pulak aku rasa. hahaha

Daddy Ziyyad said...

Yg paling menarikkkkk nafas lega ialah CIKGU !! hahaha

zonaku said...

Dr Singa:
ya betul...! Alhamdulillah sy makin suka Isnin sebab sabtu ahad x payah keja

zonaku said...

t.a.t.a:
macam saja... tapi aku sanggup lagi y macam tu dari ko nk srh aku join pbim tu...

zonaku said...

daddyZiyyad:
sebelum start cuti dah ramai merungut sebab kena masuk sekolah lps tengah bulan.
lps ni harap pihak2/persatuan2 y selalu cakap bising2 tu mohon suapaya cikgu pun keje macam kerja2 lain, nk cuti sebulan kalu, unpaid!

Wak Gelas said...

salam selasa cikgu.., ehHHee

zonaku said...

wak, sejak bila sy tukar profession ni....

Followers