About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, May 2, 2013

Kasut..

Dulu - dulu......
dulu - dulu laahhh......

Sy memakai kasut bertumit tinggi... bak kata sang sahabat.... rasa seksi.... (dia y kata, sy x kata... alasan saya lainnnn)

Sekarang...

Pakai kasut apa ada... sebab? x perlu dress up.... asal kerja berjalan lancar.... itu sudah memadai.. kebanyakan rakan sepejabat... bukan kebanyakan la... hampir semua sebenarnya... mengenakan jeans n t-shirt. Kasut? sport shoes, n sesuka hati saja... cuma belum berjumpa yang berselipar jepun saja.....

dan...

my shoes.... ada squeaky sound!!!!!! cet.. cet... cet...!!!!!!!!!!!!!!!!








huwaaaa...sara farisha pun x pakai kasut bunyi2 tau!!!!!!!!!!!!!!!!

9 comments:

Dr Singa said...

yang penting..
kerja bereh!!!

mama ila said...

hehehe..xper...ceria sket ada bunyi2..hahaha

zonaku said...

dr singa :

mmg la keja bereh.... urusan ke toilet je bermasalah... segan jln byk2


mama ila:
ceria sungguh...... jln sambil senyum cover malu

Ummu Madihah said...

Salam Zonaku,

mcm ni keje baru best, boleh pakai baju dan kasut santai janji kerja beres! Mak Aji kalau ada job boleh buat kerja sambil pakai baju tidur je. Siap kerja e-mel je sekali ngan invois. Upah kerja pun masuk akaun je.

zonaku said...

Salam mak aji.. best jugak.. tapi tiap pagi jenuh pilih tshirt mana nak pakai... hahahahahaaa


basic ideanya camtu la... sbb bos besar pun datang meeting ngan tshirt n jeans jugak. kadang tu siap sweater sebab bilik meeting sejuk sgt. staff ngan sweater, bos steady ja....

julietchun said...

masa kecik2 dulu tak sempat nak pakai kasut bunyik2,kikiki

zonaku said...

juliet...
ala.. ko pun sebenarnya x pakai kan... nak pinjam kasut ni?

Lily Moha said...

oooo... kawan mana yg kata tah??

zonaku said...

entah la... tp ada la sorg kwn tu..... geng 2L la jugak.... hehe

Followers