About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, June 27, 2011

Memuah Holiday : Penang Trip Epilog



Masuk saja geng Memuah ke balai berlepas, maka, tamatnya masa aku bercuti dengan diorang.

Cuma urusan pengembalian van saja masih tertunggak.

Keluar ke tempat kami parking tu, menunggu EnZul datang. Sesambil layan lagu, ushar line kot2 ada yang nak menyaman. Mata berat semacam sebab bang
un awal dan letih. Macam ada badak bergayut kat kelopak mata beratnya. haihhhh....

Sesambil tu, tukar channel ke 103.6, terus dengar lagu Ahmad.... hahahahaaaaa..... masa ni, terus badak kat kelopak mata tadi hilang dan aku gelak sorang² macam orang kureng. Kendian, masy sms kata diorg dah landing, tapi still dalam plane. Keri pun ada sms, Bella pun. Orang jauh dah selamat, aku masih kat epot. Lapar, nak terkencing, nak terberak, mengantuk, semua ada. SMS EnZul, rupanya tayar keta dia pancit atas jambatan. Rasa nak meraung pun ada. Aku sangat² mengantuk! Sesambil layan jiwa, aku baca la blook yang amik dari Masy. Sebelum tu aku terlupa yang aku ada bahan bacaan. Jadinya, masa aku agak terisi la sikit.

Jam 10 lebih, baru dia sampai. Amik duit deposit, bagitau dia yang minyak masih banyak. Nak citer banyak x sempat, nature call dah makin kuat. Terus saja aku balik. ☺

Sampai jer rumah, semua x ada sebab keluar pergi breakfast. Terus setel nature call dulu sebelum keluarkan barang dari kereta. Balik ja famili aku, mak bagitau ada kenduri rumah sepupu aku tengahari tu. Siap, terus ke sana pulak. Lupa dah diri tu mengantuk!!!

Isnin sampai jumaat last week, sakan la geng memuah di FB. hahahahaaa......
K geng memuah, see you guys next time!!!!!!!!!!!!!




8 comments:

Masy said...

yeahhhhhhh!! insyaallah kita loba2 lagi :)

HEMY said...

pergh seplo ko ada sana lagi...kami pn sama kul 10 ada airport lagi...

❀aRaBeLLa❀ said...

waaa minyak banyak lagi kaa..rugi..rugi..

zonaku said...

masy:
insyaallah....

zonaku said...

HEMY:
hahaa.. ko dah siap bird kopi pe semua, aku kebulur lagi tau dlm keta tu sensorg...

zonaku said...

Bella:
haah... sayang jer. x per dah tau camni, lps ni isi minyak kasik ngam2 jer untuk next trip kita

Ku Tak Sempurna said...

kesian plak aku tgk gmbr korang kat depan gate tu. mengingatkan aku pada pudu jail

eh..

hahaha

zonaku said...

kts:
yes! mesej sampai!

Followers