About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, February 14, 2011

tetiba


**kisah cuti 4 hari aku tangguhkan seketika ye.. harap maaf**
kan pernah aku khabarkan aku kurang gemar dengan mu*ka*buku
keterlaluan ruang keterbukaannya

kerana di sebalik keramahan aku
aku sangat private
my invisible personal bubble sangat besar
walau zahirnya kelihatan aku punyai social bubble y lebih besar

aku cuba lakarkan sedikit rasaku di sana
dan aku tidak harapkan reaksi

kiranya
ruangan blog adalah lebih menepati rasahati aku



haih... teringin pulak rasanya aku punyai satu lagi blog di mana aku nak kembali menjadi invisible, hanya dikenali melalui identiti maya, bukan aku di realiti.. lps ni aku dah x mahu berkenalan dengan blogger lagi, y mana pernah kenali aku, setakat jumlah itu saja lah.. dah x mahu menambah lagi blh?

11 comments:

Masy said...

ko buat je private blog.. mcm aku. hahahahaha

zonaku said...

malasnya rasa nk manage banyak2 blog..

Erina Asmawani said...

kak masy ade private blog?? hmmm..x gtau pun??

saya pun terasa macam nak private kan blog, sbb boleh dikatakan tiap hari tgk kat keyword nuffnang, mesti ade org google nama penuh saya..takut kan kak? huhu (T_T)

zonaku said...

haah...

harap2 xder benda x baik la...


bukan nk private kan blog, cuma x mahu dedah identiti..biar semua sekadar kenalan maya saja.... menarik bukan?

blog ni mana leh private dah.. kang mana nk campak geng memuah??? sayang tau geng memuah ni

Masy said...

ena, nama pun private mmg la org x tau. mmg x open lgsg pada sape2, x invite sape2.. akak sorg je yg bole baca hehehehehhe

syah shah said...

kita sama... Heheheheh :D :D



tu yang sekarang makin malas tempek gambar... nak kasi orang lupa camna rupa aku yang shomel lagi jelita nih... Muahahahahahahah :P :P :P :P

PnConfused said...

aku setujuk!!!!

zonaku said...

syah:
hehehehee......

aku mmg kedekut muka sdr kat blog

zonaku said...

pnKompius:
setuju entry aku or komen syah?

arianna adrizal said...

bole.. aku dah pun mengamalkn nye.

zonaku said...

hehehee......
aku ku turut jejak langkahmu itu anne...

Followers