About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, January 10, 2011

AJL 25

ajl = anugerah juara lagu
ft = faizal tahir

entah kenapa, aku x suka nengok mlm td. maybe sebab sound system... muzik terlalu kuat, sampai tenggelam suara penyanyi.. baik guna jer anugerah bunyi muzik...

hehehe.. tetengah aku melayan ajl, aku layan jugak junior masterchef n aku jugak baru perasan ada dah program 'survivor' di ntv7. salah satu program realiti tv y aku suka, tapi dah lama x ada or aku dah lama x ikut.

semua aku x tegok sampai abes... celaru sangat nk ikut sana sini.

tp result so-so saja.

tahniah pada ana rafali....

n aku pasti, bukak jer mana² blog ari ni, start tgh mlm td, ada pasal ajl ni
hehehehheeeee....

*******
oooppppsssssssss!!!!! lupa, MU vs Liverpool juga.. ini aku x tgk. malas!

8 comments:

Masy said...

aku pun br perasan ade survivor. layan lite2 je pun sbb dah lama x layan, dah xde feel dah hehe

syah shah said...

survivor tu dah berminggu-minggu dah on air laa...

blog aku kompom tadak pasal ajl ok... kose ai nak mengulas... kasi can orang lain... hahahahahah :P :P

padehal sebenarnya tak tengok langsung... kikikikik :P :P

Erina Asmawani said...

ye..demam ajl kat majority blog arini..hehe..junior masterchef tu best kan kak ;)

zonaku said...

masy:
dah lama sangat aku tinggalkan survivor tu.... last aku ingat is all star tahun 2005 kot

zonaku said...

syah:
hehehhee.... aku layan grey's anatomy la ari ahad, n csi...


mana sempat dah nk bukak ntvseben tu

zonaku said...

erina:
haah.. kagum!
kekecik dah msuk dapur, umur 9 thn dulu, aku tau masak nasik ke belum pun x ingat

Ku Tak Sempurna said...

byk lagu yg bertanding yg aku kurang gemar n kurang pernah dengar (baca : tak pernah dengar)mana nak pernah dengar, hari2 duk dengar lg yg sama dlm hp

hihihi

zonaku said...

hehehehee.. aku lak x tahu sangat sapa y masuk pun sebenarnya

Followers