About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, September 29, 2010

preliminary

FYI, aku akan adakan garage sale di masa terdekat...



sesapa berminat sila hubungi aku dgn kadar segera.

14 comments:

Erina Asmawani said...

garage sale katne kak?

zonaku said...

barang2 rumah la... nk let go semua kat rmh tu

julietchun said...

kalo terjah saja tak buleh ke? kena kontek dulu ke? :P

zonaku said...

blh jer.. kalau ada reseki ada laaaa...


dah ada few items y org dah booking

gadisBunga said...

salam...
ape brg ada? :)

me3n said...

dapat sms ko..listkan lah apa yang ko nak jual..kebetulan ku tengah cari barang rumah, mana tau dapat dari ko dengan harga yang murah heheeheh..

k.e.r.i. said...

tikar tikar tikar tikar tikar

syah shah said...

ada gambar atau list? aku memang nak cari barang rumah gak nih...

aim-a said...

keri..aku dah cop dah tikar. ko carik benda lain. hahahha


zonaku....aku dah sms kan ape yg aku dah cop. ko ade kat umah bangi ke skrg ni?? buley aku terjah. hihihi

en_me said...

meriah kanns..

ckLah@xiiinam said...

Jual apa dik?

Ku Tak Sempurna said...

klu tak buat 2 operasi aritu bole join ko kaaaaaan

:D

Tijah said...

kat mana tu? kasi la lokasi

zonaku said...

ok.. senarai barang ptg ni aku upload, pic, maybe hujung minggu ni.. then sesapa nak tanya apa, sila hubungi aku directly...




er.. lokasi, Sect 7, Bandar Baru Bangi.

Followers