About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, September 1, 2010

Majlis berbuka Puasa

aku miss 4 acara buka puasa tahun ni :

28 Ogos : di Kagumas (ex-Dip UPM)
30 Ogos : Masjid Shah Alam (Memuahhhhsss Geng)
**edited** 5 Sept : Red Wok Rest, Bangi : K*T members
KIV : Alumni SPM** Asputra

aku hanya join acara berbuka yang aku anjurkan sendiri di Pizza Hut, QueensBay Mall. hanya 2 hari selepas aku eksiden minggu lepas.

sepatutnya 8 orang, tapi PnL minta mohon diri saat akhir, yer la dia ngandung, diampunkan. ada 2 senior tempat kerja patut join jugak. tp hilang tanpa kabar berita. nasibla kann.. ajak makan x mo datang, bukan aku ajak datang bergaduh.. sila abaikan.

sedikit pic semasa acara:
.
.
.
almost masuk waktu berbuka.. air y di order ialah MOCCHA dapat MILO, bila aku minta tukar, dia kasik x full mug, takat y aku dah minum jer.. hampeh! dan moccha di Pizza Hut QueensBay adalah sangat X SEDAP!

lepas berbuka puasa kita buat apa??????

yeeee... ni pic lps solat, surau di QueensBay adalah macam oven ok!

then jenjalan window shopping.. ada ker diorg ajak tgk wayang citer airbender.. x der dlm plan.. kang beku aku dlm tu sapa nk jawab? org tgh belek kasut, korang tgk y berdua ni buat apa...

sesekali skodeng kawan sdr pun best gak! ini bukan skandal betul2 yer.. sekadar main2



36 comments:

Mr PenyuBiru said...

seb baik xde gambar makanan. satu gambar nampak mata & hidung,satu lg gambar nampak mulut, cut & paste dua gambar tu dapatlah muka penuh ko.hehe

zonaku said...

kurengggggg la ko penyuk!
cam ko x penah jumpa aku lak kan......


ni da y amik idea ko ni... ampeh!

julietchun said...

puasa tahun ni aku jadi baik tak keluar mana2 waktu berbuka :P

zonaku said...

juliet:
cesss... kalau kuar jahat ker??????




;p

me3n said...

dengan geng blogger tak buat ke? ;p.

zonaku said...

meen:
aku x buka posa ngan blogger lgsg ni thn ni.......

HEMY said...

ishy...cam cun lak dagu tu aku tgok..ko bergambar tunjuk dagu je la pasni..ekekke

zonaku said...

HEMY:
alamak... ko ni......


*blush*

PnConfused said...

sorryla bebeh...



gwa adalah melepet.. huhuhuhu

zonaku said...

pnKompius:
muahahahahhaaaaaa....
rini nk p qb gak..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

lapar bila tengok gambo makan..bila tengok gambo orang terus taknak makan

zonaku said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o:
ark...
pesal.. tau la kitorg x comel.....


x yah ar dtg lagi.... *majuk*

Ku Tak Sempurna said...

aku pun mcm juliet


.
.

jadi baik tahun ni...

err... tahun2 lepas pun



.
.


ahahaha... aku tak kata ko jahat eh.. aku cuma kata aku baik sbb tak berbuka kat luar

ahahaha.. apakah??

zonaku said...

kts:
hhhhhmmmmm... blk rmh berbuka ngan keluarga mmg la best....

tp kengkawan jgn dilupakan... ikatan persahabatan pun perlu di jaga....






.

en_me said...

meriahnyerr uolss..

zonaku said...

en_me:
meriah......? biasa2 jer........... still rindukan geng memuahhhhsss

fiddeOmar said...

salam singgah....

byk shopping complex suraunye mcm oven kan? nasib baik kat jusco ada aircond.

ckLah@xiiinam said...

Asslamualaikum...
ckLah datang untuk mengucapkan selamat hari raya, maaf zahir batin...

Terimalah kad ucapan maya di blog ckLah...


Jumpa lagi selepas Ramadhan melabuhkan tirai.

InsyaAllah.

zonaku said...

fiddeOmar:
tempat nya cantik n luas, tapi panas amat, kipas xder aircond apakan lagi

zonaku said...

ckLah:
dah nk mula bercuti ker ckLah???????

Catwoman said...

Best kan dpt b`buka puasa dgn kwn2......byk citer yg nak d`kongsi b`sama2.

Take care ye, awak.

:)

zonaku said...

haah..... tp lebih meriah kalau kwn2 y jarang jumpa....


terlebih meriah!

syah shah said...

aku satu acara pun takde... hohohohoh :P :P

dengan family saja... oooo~~ nampak nau tadek kawan... hahahahah :P :P :

zonaku said...

huhuuhuuuuuuu......


idak ler xder kawan kot.... cumanya ko lebih rajin ngan famili.... korang kan close... jeles ai tau......


mana muka imran??? lama x tgk dia.

syah shah said...

imran dah pencen jadik model... hahahahahah :P :P

ymn said...

slmt hari raya.aidlifitri.semoga ceria selalu.

p/s kim salam ngan baju itam.

zonaku said...

Syah:
aalaaaaaaa........... pesal dia pencen?

zonaku said...

ymn:
salam...... baiklah, salam telah disampaikan

syah shah said...

aku yang malas bebenornye sejak-sejak guna kamera phone aje nih... pasal lepas amek gambo kang dia sebok nak main phone plak... ntah ape je nombor dia tekan... elok-elok kredit ade tigeploh hengget, dapat balik kat ko tinggal sekupang... tak sadis ke ko rase?? mueheheheheheheh :P :P :P

zonaku said...

syah:
hohoohohohhooooooo




itu adalah sangat sadis! imran kijammmm!


pssstttt: imran, kalau dpt enset mokde lg lps ni, buat kdt share ngan acik zonaku tau!

Masy said...

aku da dapat kad raya ko, tp apsal x letak alamat?? cis cis. nanti bg alamat ok!~

thanksss

syah shah said...

zonaku : aku akan pastikan Imran tak dapat baca nota bisik-bisik ko tu... hahahahahahah :P :P

zonaku said...

masy:
hehehehee... aku kan ker pemalu...

zonaku said...

syah:
eleh... aku tau, ko akan dgn ikhlas buat kdt share tu ngan aku on imran's behalf





kan? kan? kan?

syah shah said...

aku tak pandai buat kredit share... haa... pengakuan IKHLAS tu... hahahahah :P :P :P

zonaku said...

syah:
x per.. ko datang le beraya ke rmh aku yer...........


lencong sket jer dr jembatan tu.... leh lalu atas laut...


farah n faris menunggu duit raya dr acik syah y comel n acik firdaus y macho......




muahahahhahahahahhahaaaaaa.....

Followers