About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Sunday, September 5, 2010

senarai

farah: yang berkacang atau pink

faris: yang putih

sis2: tiramisu

sis3: apa2 pun boleh

mem : x makan!

bro3: blasah semua

BIL : biasa punya

aku? - semua aku bedal!





.
.
senarai donut JCo untuk keluarga aku......

akhirnya, ini y aku beli!
jdot kot nama dia... aku x pasti

hehehehee... y disebelah tu ialah feveret sekeluarga, tanpa was-was!

bukan apa, beli ikut list karang, byk mana sgt nk makan kannnn...........



Text Color
KTS, ko nk yang mana???????????????? (sila g beli sdr.... hehehehhehehehhehehheheeeeeeee)



.
ini faris mlm td.... still demam. rasanya dah seminggu lebih kot demam dia on n off. ari tu doc check temp dia 39+..... huhuhuuu
ini faris pagi td, masa aku mengemas
latest update, cam demam semula itu budak........ huhuhuuuuuu



23 comments:

Super Nia Hana said...

ohhh..paparan donut tatkala tengahari amat tida sesuai okkkkk

ber_u_wang said...

dah nak raya still demam tu...

Mr PenyuBiru said...

adeh! naper tak bagi warning ada gambar jco. arghhhhhh!!!

Ku Tak Sempurna said...

cesssss!!


.
.



.
.



.
.



aku nak sume yg cekelat!!!!!

tak pernah cuba lg jco... yg pasti bigepal mmg sedap..

:D

Tijah said...

isk. tak penah lagi try jco ni. sbn nan ado la plak

zonaku said...

hanna:
muahahahhahahahaaa........... sesekali jadi jahat letak pic makanan.....

zonaku said...

ber_u_wang:
nak wat camne.......... ubat dah amik, traditional way dah buat.....



dia still demam memain..... bila ok lasak, bila ko, itulah dia

zonaku said...

encikPenyu:
aikkkkk....... tetiba ko dikalahkan dengan donut comel ni????????



ilang macho!

zonaku said...

kts:
sila cuba...........


sepupu sepapat jer jco n bigapple.

zonaku said...

tijah:
ala kak, ko kan nak blk raya kat penang....... meh ke queensbay meh....





ada jco kat situ, bigapple kene ke gurney kot.... aku pun x sure selok belok penang ni

AZANI said...

salam aidilfitri zona

zonaku said...

azani:
salam...

syah shah said...

ini jco punya ke? memang saiz dia kekecik eh??

tak... iman aku tak tergugatttt... Hohohohohohohoh :P :P

alaa...sian Faris... tapi demam dah seminggu.. tak membahye ke? on and off eh?

zonaku said...

haah.....



cecomel jer..............


er...... dah doc x kata apa pun.... dah ok dah sampai petang semlm

gadisBunga said...

salam...takpe dah immune. dah hujung2 puasa pun. huu~

zonaku said...

gadisBunga:
apa y immune?? pic makanan??????

syah shah said...

tak cuba bawak pi sepital ke? seram okeh kalo bebudak on & off demam sampai seminggu lebih ni...

k.e.r.i. said...

J.Co dah bukak kat IOI Mall.
hahaha~

zonaku said...

syah:
bawak g klinik dah... dah ok dah semalam...

keri:
ok, kang aku blk kl, ko blanja aku yer..... seoul garden skali yer

arianna adrizal said...

amboi sedapnye...
selamat hari raya zona.
mohon maaf zahir batin.

zonaku said...

selamat hari raya.........

syah shah said...

selamat raya zona... maaf zahir dan batin... :D :D

zonaku said...

iyer.... selamat hari raya

Followers