About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, July 6, 2010

ATM

berkait ngan entry citah baru2 ni


pagi jumaat, lps aku collect cek claim terakhir aku, aku ts jer ke bank, bank in cheque n then ke CDM nk bank in duit.


bagi aku, cawangan BBB seksyen 9 tu agak besar la... tp hanya ada 2 CDM and satu 'out of service'. tinggal la satu jer...


HANGIN aku! lamaaaaaaaanya......!


syukur aku x buat cam awek y beratur depan dia sbb aku mmg lupa nk keluarkan duit n no acc. LUPA! tp aku cekap, sepantas kilat aku buat semua transaksi tanpa lengah. kira kalau ada org kentut time tu, x sempat bau ilang, urusan aku sah setel.

kiranya xder la sesapa terniat nk kasik aku rasa tumit or dicederakan oleh heels diorg tu.



pesal aku kasik perumpaan kentut?

12 comments:

Masy said...

aku syak ko baru lepas kentut masa ko boldkan perkataan 'lupa' dlm entry ko tu. betul tak? hahahahaaha

syah shah said...

mungkin masa tu memang ade orang terkentut, tu pasal ko kuarkan perumpamaan tu... hihihihih :P :P

citahrudin said...

keh3....
aku syak kalu makwe dlm entri aku tu jumpa ko, harus menanges dia nnt

ber_u_wang said...

sebab dah hangin satu badan kot sebab tu kentut

Yunus Badawi said...

Hangin kat badan ko keluar ikut bawah ek?

larikkssss

julietchun said...

CDM selalu buat hal, kena orang belakang kita jenis yg cepat marah, gerun je, mula ler tak ingat apa nak tekan, bagi kentut sebijik baru tau,ehehehehe.

zonaku said...

x laaa......

walau aku xkan menafi kalau betul aku kentut....

zonaku said...

er.... komen masy ilang...... bukan salah aku

Masy said...

ehh komen aku yillekkk huhuh

zonaku said...

komen lelain pun ilang gak.. ada dlm email tp kat sini xder

huhuuu

Ku Tak Sempurna said...

errr.. takleh ke klu terLUPA??

.
.

tu yg aku gerun bila nk berurusan ngan menda2 yg perlu INGATAN yg kuat ni.. awal2 lg aku dh catat kat kertas..

err.. takut gak la terlekat heels org kat kepala ni

hihihi

zonaku said...

hehehhhee.....

seeloknya buat la urusan tanpa sebarang hiccup.. sbb kalau kita terhegeh2, kita x tau apa peluang or rezeki org lain kita dah sekat


mana tau kes hidup mati ker.... x pasal jer kann

Followers