About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, June 23, 2010

~di Kampung

senin,
g cari keja jap ngn erina, then amik wafa, then blk kg.
mungkin lupa nk mkn punya pasal....
aku dah semacam jer ms dlm bas tu
pening, nk muntah, x sedap badan, semua ada..

sms bro3 soh dia amik
skali salah anta da... pttla dia x reply.
adeq n sis3 y amik aku. tu pun sbb diorg teringat aku nk blk ari tu, tny jer, diorg dah lepas ke bridge, so idak le aku trn awal. diorg pun kene la tunggu jap

blk jer diorg buka posa. gatal jer mulut aku mencubit ikan pari goreng itu.. hehehheeheheee.... sakit belakang kira! sbb aku dah stanby

ms otw amik wafa, bro3 call

aku: pesal?
bro3: ko sampai kul brp ni?
aku: entah, x amik tiket lagi
bro3: lor, x drive?
aku: malas lgpun x repair keta lagi, tang tayar tu, still camtu
bro3: ok x per, karang update la, ni anak menakan tunggu ni
aku: aikkkk! apa mimpi si farah tu?
bro3: dia kata 'tunggu chaq blk dia nk tukar jadik rimau', br lps tgk hagemaru tu
aku: rosak!

dia ingt di tukar jadik rimau leh lawan garang chaq dia ni????? muahahahhahaaa

itulah dia.. pengaruh tv. aku cukup x suka dia tgk hagemaru, sinchan or mr bean. merosakkan akal & moral.

19 comments:

ber_u_wang said...

he he suka sinchan ye

Masy said...

chaq? dah mcm nama abg si stacy AF tu je hehehehe

julietchun said...

kalo si farah jadi rimau, faris jadi apa plak ye ? :P

zonaku said...

beruwang:
aku mmg suka SInCHAN.. tp x kasik dia tgk!

masy:
iyer????????

juliet:
faris???? jadik heran! ni sibuk bergambar ngan aku ni

Erina Asmawani said...

huhu..kite pun x bagi anak buah kite tgk hagemaru, tapi yg kite tak bagi tula die paling suke tgk..sinchan n mr bean dia x minat. Tapi hagemaru tu bodolah..huhu..x senonoh (T_T)

P/s: Akak rasa durian tu tak?

syah shah said...

ok, itu untungnya takde pasang astro, ape menatang hagemaru pon haku tatau... har har har har :P :P

Imran suka tengok Upin & Ipin dan Barney je... Cite lain aku tengok dia tak layan.. Hohohohoh

HEMY said...

biar je la tgok benda tu dari tgok video 3GP lain..hehehe

zonaku said...

erina:
itu laa... hagemaru buak y melawan cakap mak bapak... a.k.a kurang ajar

durian tu??? 100% rezeki wafa.. x per.. bakal ada lagi ler rezeki aku di kemudian hari

zonaku said...

syah:
baguslaaa.... citer tema baik camtu....


hemy:
katun2 tu merosakkan.. xder serap nilai murni lgsg...

baincardin said...

Lama dah Bain x buat eksperimen HDR. Jom layan HDR! ^_^

zonaku said...

HDR??????

dapat duit x?

Mr PenyuBiru said...

hagemaru tu aku baru dengor. sinchan dah lama tak layan. Batrisyia & Qariena suka tgk mr bean (kartun & real). tapi aku selalu cakap kat Batrisyia, tengok je tau tapi jgn tiru mr bean sudahlah.

zonaku said...

itu laaa... tapi pasti ada gak y terpengaruh tu......

hal hagemaru y farah sangat kenal ialah kawan dia, kondo. kami g holiday, stay kat kondo, dia kata kami stay kat kawan hagemaru.

kan ker haru biru!

Ku Tak Sempurna said...

farah bertukar jadi harimau ke tak??

.
.

errr.. ke chaq dia yg bertukar jd harimau


hihihi.. takuuuutttt

zonaku said...

heehheheheee.....

nmpak jer muka tulus chaq dia, trs dia sejuk hati n jadi baik...... mlm tu jer laaaa.....



esknya perang cam biasa!

Frodo Baggins said...

gajah gajah gajah ...
wa sedih sioot pelukis shinchan mati
takut jadik cam doraemon
pelukis mati, katun tu jugak mati.


hahahhahahaha


mr bean n shin chan mmg best!
memenuhi jiwa wa! keh3x


lu .. jgn lupa makan arr!!

zonaku said...

arrr????? makan???? dok ngan mak mana leh lupa makan.... sentiasa di dapur ....


untuk makan!


mr bean tu aku x leh terima lgsg. manusia y x logik! lelain aku leh la tgk... tp bukan for kids

Catwoman said...

Salam Zona.....

Sy tak gemar sgt citer2 cenggitu.
Dari dulu ssampai skrg, mmg tak tgk.

Aqif pun tak tgk citer cenggitu.

Hihihihihi.........

:)

zonaku said...

bgs laaaa....

benda x elok, jgn dibiasakan pada budak2.

mls la nk ke AS... kalau x, leh jumpa

Followers