About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, June 25, 2010

TEKSI a.k.a TAXI


aku baru cadang nk amik teksi bila aku blk dr kampung next week. yerla.... dah sensorang kan.... xkan nk susahkan orang lak.... orang keje.. awak tu tgh nk cari keje..... kata independent kan....



hehehehheheee... sekali baca entry pasal teksi di blog encik Stingray.


gggrrrrr!!!!! cam nak kansel jer.... tp sapa nk amik aku???? laki???? mana aku berlaki lagi...

haihhhh..... xper bakal aku fikirkan kendian...


yang penting, peringatan pada semua wanita, maybe juga separuh wanita n lelaki...




dan juga, andai ditakdirkan hal ini terjadi jugak walau telah berjaga2, nauzubillah la kannn... harap terus ke hospital kerajaan terdekat. bertenang dan beritahu doktor atau petugas dengan segera yang anda syak anda telah dirogol n sorts. sebagai warga n insan bertanggungjawab, diorang akan uruskan dengan segera n sila LAPOR pada pihak polis.


tiada laporan, tiada tindakan sebab tiada fakta atau data.


moga Alllah lindungi kita semua dari niat buruk orang sekeliling.

7 comments:

Ku Tak Sempurna said...

tu la aku takut naik teksi sensorang..




perggghhhh... teksi dlm gambar tu, sekali bukak pintu berapa hengget weiyhh??

julietchun said...

teksi cenggitu pakai meter ke kira kepala? gugur jantung tengok,peghhhhhh.

Yunus Badawi said...

nasib baik aku tak bawa teksi. Aku takut kena goda gadis2 yg naik teksi aku ngeeee

Yunus Badawi said...

Naik RapidPenang ajelah.

Catwoman said...

Salam Zona.....

Sgt mara bahaya.....

Moga ALLAH pelihara semua kita walau di mana jua.

:)

syah shah said...

Sangat-sangat-sangat-sangat membahye...

Aku pun kalu naik bas ekspress akan sms nombor bas kat abah aku... dan akan sms selang sepuluh-lima belas minit sekali... kekadang setengah jam sekali... heheheheh :D :D

buat cam adik ipar aku... the whole way dari start naik teksi sampai ke destinasi dia stayed on the phone bercakap ngan mak mentua aku...

Super Nia Hana said...

yeahh..watashi pun ada baca gak..giler scary,

Followers