About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Sunday, May 23, 2010

tag Happy-Happy

setelah aku coba untuk wat x pandang entry erina pasal tag nie..... tetiba aku terklik pulak lps chat ngan senior y penuh nasihat mlm sabtu ntah bila, yang pasti, ahad tu aku x kerja.....



haih.....

10 things that make me happy:




  1. makan
  2. lepak tepi pantai

  3. tido

  4. tido ngan mak (so far la kan... tido ngan husband lum ada lagi laaaaaaaa, mana tau membuat aku happy ker x)

  5. jenjalan sekeluarga bercuti-cutian

  6. dapat adiah esp dr org y tersayang or S.O esp perfume (ehem.. xpaham lagi ker.. bulan dpn bday ni..... hehehehhehehehehehheheeee)

  7. dapat duit (sapa x happy sila jumpa pakar psikiatri atau kaunselor kewangan)

  8. mandi di air terjun (so refreshing!)

  9. percaya x korang..... bekerja adalah salah satu perkara yang buat aku happy.. sbb aku bekerja dengan berjumpa org (walaupun semangat bekerja aku tgh merudum)

  10. ini cam malu nk ngaku...... menyertai majlis amal
byk lagi sebenarnya..... dah soh senaraikan 10, cukup la kot..... aku mudah untuk digembirakan tapi sgt mudah terasa.


errr.... sapa aku nk tag yer......
YB, EncikPenyu, PnKompius, Syah, Anne, Juliet, KTS,ckLAH,kakTijah,ZymaCatWoman

13 comments:

Yunus Badawi said...

aku jagi tak happy sbb kena tag huhuhu

Yunus Badawi said...

jadi bukan jaji.

tulis pun sampai silap ni ngeee

Yunus Badawi said...

eh tidur dgn husband mestilah best. Tak percaya nanti ko tengoklah.

Ku Tak Sempurna said...

aku pun cam ko la..... serupa semuanya

.
.



errr... maknanya aku takyah buat tag la kaaaann


hihihi.. i'm happy :D

zonaku said...

YB:
jagi?

YB:
jaji?????
hehehhee.. aku paham maksud ko

YB jugak:
amboi conquer nampak.. mentang2 pagi ahad org lain x lyn blog sgt.... ko bermaharajalela yer

er... tengok ker??? tido???


KTS:
jgn ngengada..... sila buat! n, jgn kopipes jawapan kat blog aku.


hehehhehehheheeeee

Masy said...

bestnye mandi air terjuuunnn

PnConfused said...

jwpn akupon cam hg gak.. percayalahhhh!!!!!

syah shah said...

aku tak nampak nama aku... takde kan? Yess... bagusss... Hahahahahah :P :P :P

Super Nia Hana said...

tido dgn husband weee....

tang tu je watashi baca dua kali.ahahaha

Yunus Badawi said...

haah aku pun tiba2 tak nampak nama aku mcm syah jugak hehehe

semalam ada, hari ni dah takde ngeee

zonaku said...

masy:
mmg la sgt best...... fresh.. x der klorin cam ko g sunway lagoon tu

pnKompius:
muhong!

esp no 4 tu

zonaku said...

syah n YB:
sila p check power spek korang..............


hana:
hehhehehee.... nanti bila sudah, kita sembang semula

Yunus Badawi said...

belum ada bajet nak tukar spek. Nak bayar bil hospital dulu huhuhu

Followers