About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, April 30, 2010

Hijau Daun – Suara (Ku Berharap)

Since last 2 weeks aku terdengar lagu ni everytime aku bukak blog KTS. So, disebabkan aku pemalas nk buka di youtube n aku x pandai download mp3, makanya, blog KTS adalah pilihan mudah (errr.... sila jgn tukar yer.... aku sangat kemaruk mendengar ni) hehehehehe
ampun yer KTS....
aku x kenal diorg ni 'hijau daun' , cuma diorg ni dr Indonesia. Sayang penulis Malaysia kurang sangat y buat lagu menarik camni. Melodi y sangat menarik, lirik puitis.
aduh.. aku rindu nk dengar hasil berkualiti dr negara sendiri

but for the time being, enjoy the full lirycs of the song

Disini aku masih sendiri
Merenungi hari-hari sepi
Aku tanpamu
Masih tanpamu
Bila esok hari datang lagi
Ku coba untuk hadapi semua ini
Meski tanpamu, Oo~ meski tanpamu
Bila aku dapat bintang yang berpijar
Mentari yang tenang bersamaku disini
Ku dapat tertawa menangis merenung
Di tempat ini aku bertahan
Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku disini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya
Suara dengarkanlah aku
Apakah aku slalu dihatinya
Aku disini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya
Kalau aku masih tetap disini
Ku lewati semua yang terjadi
Aku menunggumu, oo~ aku menunggu
~{}~
Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku disini menunggunya
Masih berharap didalam hatinya
Suara dengarkanlah aku
Apakah aku slalu dihatinya
Aku disini menunggunya
Masih berharap didalam hatinya
Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku disini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya
Oo~Suara dengarkanlah aku
aku??? suara........... dengarkanlah hatiku

9 comments:

GhOsToNe said...

besh lagu nieyh

k.e.r.i. said...

lagu ni dah jadi 'lagu bosan' aku sebab 2 minggu duk dengar lagu ni jer.
hahaha

julietchun said...

ingat kts je yg gila2 ngan lagu ni :P

xiiinam said...

Baca entri ni sambil cuba nyanyi...

He..he..

zonaku said...

ghostone:
selamat datang.....lagu ni sangat menarik kan?

keri:
aku lum jemu lagi

juliet:
aku jangkit dr di la ni

ckLah:
leh dah nyanyi..... tp sy jenis nyanyi dalam hati jer

Yunus Badawi said...

patutlah aku tengok ko selalu ada kat blog kts tu. Rupanya pasal nak dengar lagu. Ingat tengah skodeng hehehe

Catwoman said...

Salam Zona....

Sy pun mcm awak gak.....masuk blog Cik KTS je dpt la dgr lagu ni. Best kan....

Layannnnnnn!!!!

:)

Ku Tak Sempurna said...

lagu yg ko dgr kat blog aku tu versi perempuan... luna maya nyanyi... tempo lebih rancak n kurang mendayu berbanding versi lelaki nyanyian hijau daun.. :D

.
.


aku pestaim dgr lagu ni pun kat blog org tp versi lelaki.. suka dgn liriknya :D


pssttt... jgn risau... buat masa ni, belum terniat nak tukar lagu lain lagi :D

zonaku said...

YB:
hehehehheheheeee........ layan lagu ler..

zyma:
menarik kan?

KTS:
aku dah dengar both version... sama2 aku suka....

Followers