About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, May 3, 2010

Pengumuman

'pengumuman pengumuman
siapa yang mau bantu
tolong aku kasihani aku
tolong carikan diriku kekasih hatiku
siapa yang mau'

***

.

.

.

.

hehehehehehehe.........

masa Arabian Nite 2010 baru2 nie,

band tu nyanyikan lagu ni

pihak committe & emcee sakan melalak tepi stage

mengong kan???



rentaknya menarik... tapi liriknya menikam kalbu

ces sungguh!


errrr...... itu selingan jer...

pengumuman sebenar aku ialah:


aku

.

.

cuba

.

.

menceburkan diri di bidang perniagaan

.

.

.

.

.

sila layari blog baru aku y dikongsi ngan kwn aku di :



8 comments:

HEMY said...

best tuh...layan lagu tu..

ok dh ke blog jual2 ko ni???

Masy said...

jual todong?? gud2 hohohhoh

Erina Asmawani said...

wahhhh akak..de blogshop jugak. gimme five! hik..moga kita sama2 berjaya dlm arena bussiness ni. Gudlak kak ;)

zonaku said...

HEMY:
idak ler sangat ..... tp lagi aku x announce, lagi tu ler ssh nk jalan...

masy:
aah... tp design blog x cun lg arrr

erina:
caiyok...... ada exhibition panggil yer.. kita syer.....

Ku Tak Sempurna said...

waaahhh... selamat menjadi bisneswoman yg berjaya... nanti klu ada yg berkenan, aku order eh :D

Yunus Badawi said...

tahniah kerana mengorak langkah utk menjadi ahli perniagaan maya. Semoga ko dan rakan ko berjaya!

Aku dah jadi follower korang yg pertama. Takde nak beri sebiner apa2 ke? hehehe

tunbegia said...

perniagaan? xpe, haku pass, ihiks

salamm,

k.e.r.i. said...

nak support tapi baang-barang ko jual aku takleh pakai.
LOL

Followers