About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Saturday, April 24, 2010

aku rindu.........

sama ini dua budak!.
farah @ muzium kuching faris y penat berjalan di pasar sarikin

faris n tangga di cultural village

mak aaaiiii.. posing!

farah n tok nenek epalnya... sakan komplen panas montot dia kena dok atas batu kat situ!





12 comments:

Mr PenyuBiru said...

ko rindu budak ke rindu kucing ni? hehe

Jard The Great said...

aku rindu kuching, sarawak.. da lama tak jejak kaki kat sana.. uwaaa

xiiinam said...

Budak comel yang sedang naik tangga tu pakai tag kat kepala ya....



Hi..hi..cute!

DrSinga said...

budak yang comel di celah2 kucing2 comel..
salam..
:)

zonaku said...

encikPenyu:
budak 2 org ni laaaaa.... last jumpa january lepas masa p kuching

jard:
hehehehhehehehee....

ckLah:
dia suka lekat2 kat org, pastu tepuk2 lps dia lekat....

letak kat kepala dia pun dia tepuk2 kasik lekat

drSinga:
sambil diperhati oleh mak2 sedara y comel2 juga.........

HEMY said...

aku tak penah smpi kuching..huhuhuhu

Catwoman said...

Salam Zona....

Dah lama tak pegi Kuching, S`wak.
Sy suka b`santai2 waktu mlm kat Waterfront tu.....sambil makan2 finger food. Huhuhuhu....

*Abg ipar sy org Kuching. Anak2 buah sy (4 org) mata sepet mcm Abg Ipar.....ntah bila la nak dpt anak2 buah yg b`mata seperti org Alor Star nihhhh. Huhuhuhuhu.....

:)

zonaku said...

HEMY:
tgk la tiket promo kat airasia or mas.... ada y sgt2 murah.....try la

kitorg guna style tu.. kalau x, barai poket sekali jalan dlm 10 org

zyma:
heehheheheee......... kalau dpt y bermata penang lagi best!

k.e.r.i. said...

kamek pun penah sampey sinun.
huhu

zonaku said...

keri:
woi... aku cerita itu dua budakla... bukan pasal lokasi

Erina Asmawani said...

budak2 mmg comey..saya pun dah rindu ngan cinonet2 sy kak..huu

amboi..posing maut si kecik tu kt kampung budaya ;p

zonaku said...

hehehehe... ko x tgk pic dia kengkunun landing romantis lagi

Followers