About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, March 19, 2010

cik puteri ku

bro3 call n katanya mahu ke ganu
kenduri kawen rakannya
since rakannya aku kenal
aku benarkan
dia adjust apa patut (aku kehabisan bajet)
then dia pinjam la cik puteri aku
pagi2 isnin
sebab ada few issues,
baru dia sampai rmh n trs anta aku ke keja
then dia gtau,
'kemek sket'




SIKIT???????

kwn dia tunjuk jln ikut jln lama, ms follow bontot lori, ada seketul gumpalan tanah keras dilanggar oleh lori di depan, melayang ke seberang jalan, kena lori seberang jalan n patah balik kena keta......... ssh nk percaya, tp dah kena...........
syukur x pecah cermin dan adik aku x xcident sbb terkejut......

cuma aku sakit mata nengokkan, dr side mirror pun leh nmpak. huhuhuuu


14 comments:

xiiinam said...

Uih....walaupun itubukan kereta ckLah...


Tapi ckLah pulak yang sakit hati....



xiiinam pernah menerima nasib sama...dan yang meminjamnya...buat tak tau..

Sejak itu...xiiinam tak pernah saya berikan sterengnya kepada sesiapa...(kecuali pakZahanlah)

zonaku said...

ckLah:
dia bukan la wat xtau... tp mende dahjadi.. adik sdr lak tu... nk marah2 pun x guna. lgpun bukan salah dia, benda nk jadi. plus dia br jer tukarkan bateri keta n break pad.. itu y sejuk hati sket....





eh! keta sapa y kemek nie???????????????

Masy said...

alahai dugaaan huhuhuhuh

eddie dewanaga said...

nak kena hantar ketuk ni...

syah shah said...

kalau ikut belakang lori, memang ada tendency untuk jadi begitu... jadi jangan follow lori dengan jarak dekat... Memang membahya...

Mujur cuma kena body kereta.. Kalau terkena cermin hadapan? Fuhhh...

zonaku said...

masy:
dugaan kan???

eddie:
tgu bajet....

syah:
tau x per, so layakkan kalau aku nk nanges......?

Firol said...

takpe...biasalahbenda mcmni...adalah ikut mana silap kira..

apa lagi tuntut lahh..hehee

syah shah said...

reta benda beb, walaupun tak bernyawa, tapi mengenangkan susah payah kita kumpul duit nak beli, memang layak sangatlah kalau nak nanges geguling pun... aku amat memahami... JET aku tu dah macam-macam hal kena... Hohohohohohoh :D :D

Yunus Badawi said...

tak suruh dia repairkan ke? Walaupun bukan salah dia 100% tapi terjadi masa dia pinjam kereta tu

zonaku said...

firol:
tuntut??? biarlah...

syah:
hudus kan nanges geguling.... tp time x der org x per la....

YB:
x la kot.. dia pun dah keluarkan duit sblm pakai keta tu..... biar je la.....

Erina Asmawani said...

huhuhuhu..nangesss..tu bukan sikit dah tu kak..parah tu..kalo kena kat cik lisa dah meraung da ;(

sabarlah eh kak, nak marah..adik sendiri yg buat..huhu.Saya mmg pantang kalo org lain drive cik Lisa, kedekut kan?? hehe..xdelah, kalo pape janji biar sy tanggung sendiri..x sakit ati :)

kat shahlam de tmpat ketuk murah kak..

AZANI said...

main thing adik selamat....salam zona

fae said...

dia tak citer pun..huk3

zonaku said...

erina:
nk ke sana tu laaa...
nk kena amik cuti br layannnnnnn


azani:
alhamdulillah!

fae:
ya ka???? ampeh!

Followers