About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Sunday, March 21, 2010

kes sabtu


ari ni ahad, aku sgt keletihan ,semalam ke kenduri HEMY kenalan blog aku


kisah panjang di sini, tapi yang pasti, aku mohon maaf pada wafa n citah sebab perjalanan guna keta aku adalah sgt seksa. hehehheheee....
singgah di shah alam amik hp charger dr bro3, menyebabkan aku lambat sampai rmh untuk AF8....

dah hari ni, aku almost terlambat dan aku alami ketidak selesaan perut sepanjang acara

seb baik lokasi adalah berlatarbelakangkan industri yang sama, jadi 'bank' adalah memenuhi piawaian aku....

kalau x, harus jugak la aku balik n amik mc

balik jer td, aku sambung tido. skali terlajak, bangun jer dah kul 8

mamai!! dan aku miss lagi AF8

10 comments:

xiiinam said...

Dah dekat dengan rumah mak ckLah tempat kenduri tu...

zonaku said...

tau..... nmpk kat sboard, teringat gak, tp x sure ckLah ada ker x



n kalau lajak, alamat ari ni x msk keja la

rosa zulfikhar said...

very good..

keep posting...

I like it




From your friends.
www.rosadesain.blogspot.com

syah shah said...

haha wajib ke tengok AF tu wei?? kikikikik :P :P

Super Nia Hana said...

wah..musim kenduri kawennn

baincardin said...

takpe, AF tu ada ulangan...^_^

zonaku said...

rosa zulfikhar:
tq...

syah:
agak wajib gak laaaa..... kalau x aku x akan tgk trs dah...

nia:
yer ke....? maybe kot.. ini d one & only y aku attend tau...

zonaku said...

baincardin:
mmg la... pun aku miss tau... ntah bila leh tgk pulak.

final last season pun aku x tgk lagi walau aku tau byk kali dah ulangtayang

timing x kena!

Kapten said...

aiseh
kalau aku g dapat jumpa citah
aku keje ler
huhu

zonaku said...

kapten:
citah je ke ko nk jumpa????? aku??????????????

Followers