About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, February 25, 2010

huh?!

semalam.
dlm semangat waja mengaudit urusan manusia
tetiba bro1 call
katanya dia di wad

kemalangan kecil katanya
syukur x putus jari

then bertanya urusan yang konon aku lebih arif

dia mls mau call mak, sikit saja!
aku tau, mak aku cukup cepat instinctnya
aku call n gtau dia
rupanya mlm tu mak mmg x leh tido,
cuma dia x tau anak dia y mana di timpa musibah

dan segera dia check tiket flight nk ke sana


jadinya;
mlm karang, dia datang,
esok kami akan bertolak ke JB
berhujung minggu di sana

errrr.. sesapa blogger area JB???
kot² aku leh jumpa! ehem!

4 comments:

julietchun said...

tersepit dalam mesin ke? sempat lagi tuh nak jumpa blogger,hahahah. psttt: org kata kat restoran deja moss kat ukay ada jual mi kolok.

zonaku said...

hehheheee....
bukan laaa.. sangkut rantai moto....

dia dah keluar wad dah.. kejap jer dlm wad tu. dah mak nk p jenguk dia, aku layankan jer la...

Ku Tak Sempurna said...

ai tak duk kat jb....
taknak jumpa ke??
ehem :D

How to create a blog on blogger said...

Sudah merindu rupanye nii

Followers