About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, January 21, 2010

pilihan

semalam melayan 'boys over flower'
ms diorg main 'truth or dare'
(kalau x salah aku, inilah game nya, cuma 'dare' yang diorg gunakan dah disetkan-kene cium si penyoal)

balik dr perjumpaan tu, si perempuan bertanya ;
'antara percintaan dan persahabatan, jika kene pilih hanya satu, apa pilihan??'

jawapannya;
'keduanya sekali'
(bongkak, angkuh, tapi kuatkah dia mempertahankannya?)

jadi aku pun nak bertanya peminat blog aku (ada peminat ker blog aku nie?)


PERCINTAAN &
PERSAHABATAN
.
.
.
.
.
mana satu pilihan?????


errrr.... aku mahu peminat blog aku pilih hanya satu, x boleh pilih kedua²nya.

11 comments:

HEMY said...

aku tak kisah percintaan ke persahabatan...hahahaha...tp lagi best kalau dua2 ada sex...wahahahahaa~~~~

zonaku said...

hoi! bawak2 ler bsabar yerrrrrr.....

ko dah diskualified, aku soh pilih satu jer....!

next!

syah shah said...

err... camana nak pilih? Ada tak pilihan ketiga, which would be, family? Cause if there is, I would definitely choose family above all... :D :D

syah shah said...

err... camana nak pilih? Ada tak pilihan ketiga, which would be, family? Cause if there is, I would definitely choose family above all... :D :D

err.. ye ye, memang tak menjawab soklan...

Kata orang, kita masih boleh hidup walau tanpa cinta...

aku pilih cinta sebab aku punya persahabatan paling rapat hanya dengan chenta hatiku yang seorang itu... amcam jokpan aku? boleh tak?? Mueheheheheh :P :P

julietchun said...

aku pilih percintaan, ermmm..syok..syok.hahahahah.

adibah said...

percintaan .. :-)

zonaku said...

syah:
disqualified!

juliet:
ok!

adibah:
ok!

Masy said...

tgk which one worth more. klu kawan cam celake, aku pilih bf.

klu bf cam kesyial, dah tentu ku pilih kawan.

tp sepanjang idop aku setakat ni, aku pilih kwn2. akan dtg x tau la...

ko pilih ape?

zonaku said...

tunggu!!!! nnti aku ceritakan!

arianna adrizal said...

erm percintaan.
sahabat sbnr akan fhm mengapa.

zonaku said...

anne:
owh.. ok!

Followers