About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, January 19, 2010

majlis dalam kategori berjaya

meja makan VIP
kaki² yang telah penat berjalan sepanjang majlis. dah x sanggup pakai kasut tumit tinggi lagi dah! BEREHAT SEKETIKA DENGAN SEKADAR BERSTOKIN sambil membantu mengemas lokasi

pssst: cuba teka yang mana satu kaki aku???

*************
org y aku rindui cuba hubungi aku ms majlis berlangsung.... bila aku cuba hubungi semula, x dapat pun. mungkin lps nie laaa.. yang penting dia sudah kembali untuk mengubati rindu aku pada kisah²nya..

13 comments:

moment said...

stokin coklat?
heheh

Erina Asmawani said...

stokin biru :)

hisham said...

kaki u yg kaler biru...kan??

zonaku said...

wafa:
ko bijak! sebab ada 3 kaki stokin coklat!

Erina & hisham:
hhhhhhmmmm.. adekah betul???????

Masy said...

biru kot?

syah shah said...

kaki ko yang ade kat sebelah kaki kawan ko... betul tak? muahahahahah :P :P :P

zonaku said...

masy:
r u sure????

syah:
xkan la aku nk letak sebelah musuh lak!

Super Nia Hana said...

kalo betul dpt apa?
hiksss

zonaku said...

aiseh.. tny adiah la plak.

maybe aku belikan souvenir dr sarawak kot.... aku nak ke sana next week

Masy said...

aku cam kompiden je yg kaler biru tu. haaa nanti bli adiah best2 sket utk besday aku yg dah tlepas tu hahahaahahah

zonaku said...

nanti aku kasik jawapannya yer....

syah shah said...

itulah namanya memberi jawapan paling selamat... mueheheheheh :P :P :P

zonaku said...

syah:
ko memang!

Followers