About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, December 17, 2009

bengkak!


lepas nanges², balik tu.. aku sambung nanges lagi....

x ingt kul brp aku lelap, tp last aku tgk jam dah kul 3 lebih

bgn je pagi...
muka cam apa tah...

siap² apa sumer, g keje

aduhai, sshnya nk ilangkan kesan mata bengkak
sampai petang pun x ilang lagi
bila org tny, aku iyakan saja y aku sakit mata

camana nak make up cover mata bengkak???? any tips?
*****edited******
balik keje smlm, trs mandi then tido tahap pengsan depan tv... hehehehehee
CSI pun aku tinggalkan. dasat kan?
n ari ni, dah kurang kesannya
errr... esok sekali lagi aku ke Sunway. tp open house GTP, hampeh, br jer bercadang tido seharian di rumah....
nk shopping ker xnk shopping?

13 comments:

theconfused said...

pakailah spek mata.. ahahahaha..

Tijah said...

takpe...org tanya cakap je ko kiamulail mlm tadi

zonaku said...

cikkompius.. eh pnkompius:
x teringat. tp kalau pakai pun mataku y cantik bersinar ni tetap akan nmpak sembab


tijah:
hehehehheheee.... idea bernas!

syah shah said...

err... tak silap aku, tuam dulu dengan ais sebelum mekap... aku tatau la kan, tak penah lagi cuba... Huhu~~

Erina Asmawani said...

hmm..akak try letak uncang teh lembab ok..takpun timun sejuk..

zonaku said...

syah:
ais??? rmh aku mana ada ais

erina:
aiyok.. semua petua barang y x ada.. xper lps ni aku adakan
hehehehehehheeee

Super Nia Hana said...

1. jgn nages arrr....nk nages sms watashi
cewaahhh

2.letak hirisan timun kt mata
tp tak sure berkesan ke tak
watashi pun tak pernah cuba

zonaku said...

watasi:
mcm la ada nombor kannnzzz

nnt la try, kene beli timun dl

Masy said...

aku plk yg tgk CSI tu bole? patut laa ngantuk, mesti aura ngantuk ko dtg kat aku kot huhuhu

adibah said...

zonaku.. y lah nanges2...? kalo nak ilang bengkak.. selalunya aku guna coolpad.. letak kat mata.. ujung2 terlelap.. bila bangun tido.. mata sudah kembali normal..

*pantun karam singh walia:
bengkak mata dapat dirawat
bengkak di hati hilang ke belum?

HEMY said...

pa ni nangis2...dah dah...jom kita main gelongsor meh

hisham said...

salam terjah...best la en3 ni...hehe...

zonaku said...

masy:
hehehe.. ko wakilkan aku tgk yer.....

adibah:
noted!

*pantun x karam: errrrr... aku x dpt call dia mintak pantun*

HEMY:
jom!

hisham:
jemput singgah lagi yer

Followers