About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, December 16, 2009

hari - hari ku

Jumaat 11 Dec 2009
Keputeraan Sultan Selangor DE

nyampah... sesedap rasa aku nk bersiapan n berkeluaran ngan kengkawan, ada panggilan. Selamba jer dia tanya, aku cuti ke???? pastu mcm don't bother ganggu aku time cuti² nie... mesin hampagas betul la!
usai urusan, aku memecut ke Sunway Piramid... jenjalan cari pasal n makan n tgk wayang. more info click here.

Sabtu 12 Dec 2009
hari bekerja... cessssssssssss!
Ahad 13 Dec 2009
antar sis3 balik, shopping & menziarah teman baru bersalin!
antar sis3 balik;
akibat kurang yakin jalan ke rmh kawan aku, kami lewat sampai ke stesen ketapi KL (5 minit jer ok!). melayang fulusssss.. belikan dia tiket baru. dah tgh shopping, dia sms aku sebenarnya tiket y kami beli tu kul 12, bukan 11, tp dia still leh naik sebab seat banyak kosong.

shopping;
heheheh.. masy, aku dapat beli la special edition case tu.. hehehehe.. tp aku x la beli 2 refill, aku beli 1 refill, 1 blusher. x penah try lagi blusher brand nie, but so far, ok la.. tambah barang wanita sket n cotton bud, total purchase aku is almost RM100 jer.. tu pun ada org kata aku maintenance tinggi.. hello! untuk org y kerja cam aku itu satu keperluan ok! biasa² aku sgt sempoi!

menziarah teman baru bersalin;
syasya da dpt adik.. baby ariesya. aunty dokong jer sementara tunggu umi turun bawah, bby terus memerut di ribaan. bertuah tul la ko nie!

borak punya borak punya borak, dah 3 - 4 kali jom balik pun kami still sambung citer
biasa la kan bila org pompuan bersembang

isnin keje cam biasa.
dah kul 5, aku still x decide nk mkn kat mana. sian wafa, sakan menelefon aku n anta sms, x sempat layan daaa... balik, mandi, trs ke puchong amik keri, anta moto dia ke rumah n kami bertolak untuk jumpa wafa di tesco puchong

serius, aku x tau big apple donut dah buka kat sana!

then terus ke s/alam. GPS wafa sgt x suka kat aku sebab x dgr cakap dia, sukati aku jer bawak keta.. jumpa masy n erina. huhuhuhuuuu..nasik gorengnya sangat masin. takat separuh jer aku paksa makan. dah x blh masuk dah lps tu. org lain sumer oder abc Fradoo. aku? air limau suam jer.. nak buat camana, dah mlm, n x sedap badan.

lps anta keri, kami balik. aku sbnrnya dah mamai. lobang lopak sumer dah x brp nmpak. cuma kali ni aku x lelap smbil driving. hehehehehhee!

12 comments:

Masy said...

tu dia mls nk stori hal kat SP terus link kat aku ye bagus2 hahahahhahah

Yunus Badawi said...

Pantang ada cuti ko mesti pergi shopping. Jeles ai hehehe

zonaku said...

masy:
heheheheee.. apsal ko terkesan aku pemalas???
YB:
yer ke 'pantang ada cuti'????? sesekali jer laaaaaaa.. nak kene stock up, so mmg la kena beli.

moment said...

aku sakan tny sbb budak2 lain semua tny aku... haha

Erina Asmawani said...

akak..jgn lupa mkn ubat k..get well soon~

syah shah said...

bosan kan bila jumaat cuti, tapi sabtu kena kerja balik, sekerat hari... sungguh tak seronok... huhu~~

HEMY said...

tu guna butang link baby...hehehe..cantek gambar tu..gambar ko amek ke zona??

eddie dewanaga said...

tumpang seronok...

julietchun said...

ada orang kena keje ari ahad ok jek,kekekekeke.

zonaku said...

moment:
hehheheeee.. tp diabaikan oleh aku.. sian ko

erina:
dah better

zonaku said...

HEMY:
gambar cantek sbb org2nya mmg cantek

eddie:
sila2

zonaku said...

syah:
mmg sgt x seronok! setiap minggu start last week tau sampai new year.

juliet:
ko ni mmg laaaa.. br nak ngengada x mo keje sabtu

Followers