About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, November 12, 2009

down~

1st, aku dlm kesakitan, aku x suka bila kena menstrual cramp
2nd, ari ni board of directors meeting, kene standby for all
3rd, ada projek kat luar, aku hanya mampu hantar orang ke sana
4th, ada pameran, arahan diterima ari selasa, ari ni kene pegi, melampau betul diorg nie!
5th, dah la mmg dlm kesusahan, ditambah lagi bebanan.... sesekali pikir balik apa pernahteman aku pesan.. betul juga, dia pentingkan diri, time dia susah, aku, time aku susah, dia blah.

rasa aku?
mahu menangis!
tp ia x mampu selesaikan apa-apa....

8 comments:

Erina Asmawani said...

tp sekurang2nya dengan menangis akak ley rasa lega sikit..sabar bebnyak k kak, be strong.. Allah always with us ;)

theconfused said...

arrr... aku ke?? :P

Jard The Great said...

itulah lumrah keje.. huhu... nk senang??? lubang kubur je la kot.. huhuhu..

sabar... zona.. sabar.. nk abc fradoo? ehehe

eddie dewanaga said...

Jard.. sila baca status fb gua. Mungkin ada kebenaran kata2 lu itu.

hidup satu perjuangan, kalah satu atau dua pertempuran bukan bermakna kalah seluruh peperangan...

zonaku said...

erina:
x sempat nk nangis la....

cikKompius:
pulak!

jard:
abc fradoo??? nk tambah cramp?


eddie:
ni pesanan for me or jard?

syah shah said...

Gitulaa kalau kerja dengan orang... Yang boleh kita buat cuma mengeluh... Mujur ko ada blog, boleh vent out kat sini...

Aku harap ko dah lebih rasa lega...

dan lain kali, kalau itu worang minta tolong sama ko lagi, ko buat deeekkkkkk je kat dia... Biar dia rasa...

zonaku said...

syah:
ya.... mujur aku ada blog kan...korang jer la tukang baca...

nk buat deeeekkkkkkk jer???? akux sampai hati la..

walau aku garang n kental, tp aku baik hati <--puji diri sdr

Masy said...

sedih gak. huhuh

Followers