About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, November 11, 2009

.

ari tu (kalau slang awah: 'ali tu'), aku dah bising2 kat kwn aku y rambut aku sgt panjang...
then masa mak ada sini, tgh dia baring2 kat sofa, aku ngendeng la tepi dia.... tetiba dia tegur;
'rambut dah panjang sangat nie.. p la potong'
wah.... mak tegur! heheheheee...
trs aku kelam kabut cari kedai
er... aku bukan fan of hair saloon yer.... n last year aku potong rmbut ms kat kampung.. kedai y aku kunjungi dr kecik
tanya lebih kurang. ada 3 pilihan:
1- hairzone - cut & wash - RM 25++
2- mico - cut & wash (promotional price) - RM 30++
3-amy V hair n beauty saloon (kedai nyonya kecik jer) - RM 10 jer
heheheheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
n aku x tgk pun panjang mana rambut y telah dipotong.. xmo rs sedih....sbb aku suka sedih tgh rambut sdr.. but aku perasan ms dia potong tu.... rambut aku dah sepenuhnya warna asal.

4 comments:

eddie dewanaga said...

kalau panjang sangat dan agak sukar untuk di urus... why not..!

zonaku said...

bkn sukar.. cuma dah x mo urus

syah shah said...

kekadang rambut panjang-panjang buleh buat migrain... aku kalau dah start asek migrain je, mesti potong rambut... lepas tu rasa lega... heheheheh :D :D

potong sendiri, atau suh adik beradik tolong potong... tak kuar duit... extra rasa lega... Muahahahahah :P :P

tapi kekadang memang sayang nak potong rambut dah bela pepanjang nih...

zonaku said...

tau x pa.. penah sekali..aku pandang jer y dah kene potong tu.. rasa cam nk sambung balik... blh?

adik2 aku dah x mo potongkan dah...

Followers