About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, November 10, 2009

Staff gathering - Raya & Deepavali 2009

sebab aku tgh marah, perlu kan sesuatu untuk senyum kan?
so ini sikit dr sebabnya, bukan penganjuran majlis y aku suka, tp kerjasama kengkawan y best.... anjuran pejabat la kan.. acara pot luck. kerjasama dr services utama di kamepni ini sangat macam siyot, so, lupakan mereka, kurang nilai!
y best ialah, dr pagi kami tungkus lumus siapkan bahan deco, sapa p beli bunga, tagging la, lelain, aku n few others dah bawa baju. tau kami akan sibuk, so pandai2 la plan kan...
abes keja, kami p warta bangi, kwn aku ni bl baju, satu kedai jer masuk, trs beli set lengkap...
then kembalilah kami ke lokasi...
ini hasil gubahan sendiri (bukan aku!) yer kengkawan... bunga tabur tu kami campak jer..... aku mula campak, pastu pakat nk mencampak le memasing...


ini hasil terakhir sebelum tetamu hadir..... dr benuk T jer meja tu, ada tambahan... banyak rupanya juadah datang...

in tiga tenaga kerja a.k.a orang kuat majlis... y purple tu la set baru.. silk sumer tu....
ini pulak lagi 2 orang... tanpa diorg nie.... majlis kami x jalan ler.... y ladies ni sumer gak la org y pakat bungkus berkat pd staff sumer....
cam biasa... kenangan manis lekat di hati...
sesapa staff minta majlis lagi lps nie, aku sekeh!
time majlis untuk pelanggan korang bising minta untuk korang. time ada majlis, korang ngelat....!




7 comments:

ku tak sempurna said...

ya!!
bila marah, mmg sesuai tgk makanan..

err.. tengok je eh!! jgn mkn... kerana dikhuatiri akan terlebih makan.. hihihihi



.
.

cool beb

julietchun said...

mujur masih ada yg sudi membantu yer.

zonaku said...

kts:
hehehheee.......

juliet:
ni y sama² makan hati la nie..... tp kami jalan kan gak....

green said...

cam bez jee..
sekali sekla staff pn nak mcm ni..
hihi

ad3ck said...

bila buat ni? bukan raya dah lama pergi ke ehehe.

AZANI said...

steady zona...syabas utk anda dn teman teman

zonaku said...

green:
best mmg best...
masalahnya, nk mengurus tu... xder support..... ikut hati kubatalkan jer.. padan muka!

ad3ck:
abes, xkan kita jer raya? org lain pun nk raya gak... 2 in 1 la nie..

azani:
heheheee.. tq... org luar lebih menghargai

Followers