About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, November 13, 2009

Health In The City 2009

ahad lepas, aku ke sini, seharian.

no tiket (1350) aku naik sebagai no kedua y diumumkan pada hari tu...... hadiah ialah multivitamin n calsium supplement.. dah nama bab kesihatan kan..... worth RM80.. so, x yah aku beli lagi kat kaunter kat luar...... jimat bajet! inilah dia.. ada jam gak tau.... nampak botol kaler biru di tepi beg tu??? itu adiah sebab meja kami antara 5 meja terawal y dapatkan jawapan permainan pertama hari tu, senaraikan nama penaja acara, diorg bagi separuh logo di screen untuk kami teka.... creme shampoo dr elysye
dapat table draw... kekekeeeekekekkeee.... dpt berus gigi dr ogawa. aku amik y kaler pink, saja jer... bosan dah ngan kaler biru... tp aku moskel... mana nak cari replacement berus tu bila dah worn out nnt?
ini keseluruhan hadiah pada hari tu.. goodie bag penuh sarat n berat.. seb baik aku park keta dekat jer... aku gak kalau untuk game meja aku menang shampoo, untuk goodie bag ni aku dapat conditioner dr jenama y sama.. save aku..
abes jer... aku trs ke jumpa adeq... then trs balik.... expenses aku ari ahad lepas....
tol : RM 3.60
parking kat the Gardens ngan flat rate :RM5.00
mileage: 64 km (claimable)
total : RM 8.60...

berbaloi baloi.....



pppssssstttttt: selalunya aku x penah menang lucky draw pun... table draw pun payah....tp kali ni aku menang 3 trs, lucky draw, game n table draw

9 comments:

syah shah said...

Wah... untung tu... kuar belanja sikit ja, dapat macam-macam... memang berbaloi-baloi... :D :D

Jard The Great said...

bnyknya benda freeee!!!!

julietchun said...

tahniah sbb menang 3 sekaligus. aku syak dorang kesian kat ko tu yg kasi menang,kekekekeke.

zonaku said...

syah:
Allah bagi sikit, dia amik balik sikit....

jard:
heheheheeee.. stok supplement aku byk ooooo....

juliet:
aku pun rs camtu gak la.... diorg dah buat survey dah agaknya....

Mr PenyuBiru said...

bestnyer dpt ganyak goddie beg.jeles aku.

zonaku said...

EncikPenyu:
tambahan y bagus untuk majlis yang best! Ilmu y dapat tu penting, kenalan y jumpa tu perlu.. goodie bag?? bonus!

HEMY said...

gila ah byk tu adiah..huhu

juk said...

Salam ziarah. Blog Zona sgt menarik. Jemputlah dtg ke blog saya pula. Jom kita saling jadi follower? Buat MOU, OK? Thanks.

Senyum sokmo.
Zuki
(zukidin.blogspot.com)

zonaku said...

HEMY:
mmg sgt banyak

juk:
trimas sbb sudi singgah

Followers