About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, November 23, 2009

Dah pindah

buat sumer y sudi bertanya perihal perpindahan aku
TQ! aku dah selamat berpindah
yeay!!!!

so untuk perpindahan nie, ada few kwn y turun padang, walau ada y x berapa nk confirm pada mulanya, last2 minit hadir membantu.
pada y ada niat membantu tp ada aral melintang, jgn risau.. aku x kesah.. asal korang ada niat, aku dah syukur.

memohon bantuan keringat org tanpa upah adalah sesuatu y susah bg aku.. biar ramai y ikhlas, aku gerun sebenarnya. itu la sebab few org tegur aku, jgn malu memohon bantuan. tp mungkin aku ego, so, aku kurang mohon bantuan.

so,
senarai perlu buat:

~ susun/kemas hall : done
~ susun/kemas dapur : done
~susun/kemas bilik aku : done
~ susun/kemas bilik kedua : not yet
~ susun stor : not yet tp mmg bersusun gak la, accesible
~ set astro : not yet, maybe today
~ set bilik air : usable, tp x der tpt letak towel
~ pasang jam dinding : aku gantung jer kat railing curtain! hehehehehhehe!

14 comments:

Masy said...

ko dok sorg ke?

eddie dewanaga said...

ini preparation nak kawen ni...

hehehe !

syah shah said...

eh, pindah umah duk sensorang ja? camni bleh aa aku pi merendek umah ko lepak guling-guling... hohohohoh :P :P

zonaku said...

masy:
ssssyyyhhhhh... manada!

eddie:
ye ker??? kalau bujang pun nk rmh cantik2 n selesa x blh ker???
lengkap semua supaya senang bila ramai tamu


syah:
boleh jer.. asalkan ko sanggup masak kamben best tu kat rmh aku... no hal pny la

dhomnirhahs said...

soo soory takleh datang tolong ko .. mohon maaf bebanyak

Yunus Badawi said...

ko tak nak buat house warming ke? Boleh aku satu famili dtg hehehe

AZANI said...

selamat mendiami rumah baru...semoga jiran jiran baik dan menyenangkan,yg penting rasi dgn anda

zonaku said...

shah:
no prob. but jgn lupa adiah nnt yer......

YB:
mcm la aku beli rmh tu... but mana tau ada rezeki beli rmh idaman nnti... kalau nk bertandang, silakan...

azani:
tq. harapnya la... tp still kosong lg....

theconfused said...

kalo syah nk lepak gulin2 umah hg, ajak aku skali laaa weiiiiiiiiiiii... aku nak join jugekkkk

zonaku said...

yer la... meh la beramai2..... tp korang x dak masalah muhrim ka?

heheheheheheheeeeeeeee

syah shah said...

err.. time golek guling-guling tu kita soh dua orang tu pi main jejauh... har har har har :P :P :P

Yunus Badawi said...

Korang guling2 dlm biliklah. Kita org lelaki guling kat ruang tamu. Janji ada tv kat situ.

Oh ya jgn lupa bakar ikan sekali utk makan kita org hehehe

Sharif John said...

Tahniah dh pindah umah

zonaku said...

YB:
cessss.. camana nk guling2 dlm bilik sambil bakar ikan?????

john:
tq

Followers