About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, November 16, 2009

Perlu Bantuan

buat semua pembaca n kwn2
actually aku segan nk minta tlg, but kadangkala, bila malu bertanya, kita kerugian.
begini, aku bakal berpindah.
cadangan aku, samada hujung minggu ni (21/22 Nov) or hujung minggu depan (28/29 Nov)
but minggu depan kan ker raya, so ada y katakan better minggu nie
so, dengan rendah hati, aku nk mohon sesiapa y sudi membantu aku berpindah, untuk menghubungi aku yer.....
untuk kengkawan bloggers, y ada no phone aku, sila gunakan yer... or email me for my number at alindalia79@yahoo.com

regards,
~zonAku~

decision:
perpindahan akan berlaku sabtu ini, insyaallah.... harap ada y sudi hadir membantu

****** edited********
it's today (21112009). Insyaallah semuanya berjalan lancar.

19 comments:

Tijah said...

ko nak pindah dr mana ke mana nih?

zonaku said...

dekat jer kak, kat bangi gak, tukar seksyen jer....

arianna adrizal said...

zona, alaaa.. timing sgt tak 'in' la dgn schedule bln ni.
xpe.. nnti buat house warming bitau la. mana tau timing ok. bole tlg2 apa yg patut ye :D

HEMY said...

betul tu..bgtu anne..kot leh masak ketam cili utk kita..

aku pn takde weekend ni..kenduri akak. lori ada tepi umah aku tu..tp better carik area umah ko

ah..aku nk multivitamin tu yeeee

zonaku said...

anne:
x per.. sapa y ada jer la

HEMY:
oooooo weekend ni ker kenduri dia? x per la... aku tgh cari y area cnie la nie....
oder tu aku dah save kan...

dhomnirhahs said...

roger ..

syah shah said...

sabtu ni ada plan family... tak dapek den nak nolong...

ade dak krim untuk kurangkan sakit gigi? kalau ada aku nak satu ye? har har har har :P :P

zonaku said...

shah:
ye laaaaaa....

syah shah:
hehehee.. x per.. ahad kan ada....

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nape nk pindah?

zonaku said...

sitie:
tq sudi singgah.. sesaja laaa.....

er.. singgah dr mana yer?

Kuwe said...

ada upah?

zonaku said...

hehehee... takat belanja mkn minum tu insyaallah ada laaa....

arianna adrizal said...

HAHAHAHA.. anul xabih2 ketam cili. kalo ketam xde, aku cilikan ko jela. kuikuikui..

zonaku said...

hehehehee.. blh jer.. aku supply cili untuk ko...

zonaku said...

hehehehee.. blh jer.. aku supply cili untuk ko...

syah shah said...

ahad pun nampak gayanya tak dapek... isk... kesian aku... nak berpoya-poya tak dapek, nak menolong orang pun tak dapek... kesian sungguh... Hohohohohoh :D :D

zonaku said...

hehehehee... asek tetiap minggu ko byk xtvt... so, mgu ni ko kene dok dendiam...
aku dah settle, ko dah baik, sila la bawak kamben spesel ko tu kat rmh aku...
ala2 hsewarming kunun......

patungcendana said...

tak leh nak bantu...jauh sangat...:-)

re:...merindu pada yang tiada....errr...tak sanggup aku...

zonaku said...

hehehheee.....
nak wat camana kan....

x per.. dah siap dah pindah

Followers