About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, October 14, 2009

Open House 2009


malas nk buat sambutan sekali lagi, aku redah Aidilfitri n Deepavali. but actually, majlis nie aku buat as majlis makan2 sebagai penghargaan pada pelanggan kami... itu jer... kalau x, pakat dok bagi hujah, aku jadi sakit kepala n sakit hati.... baik x payah
sebahagian tamu y hadir.. biar blur sket... supaya x yah buat disclaimer or kes saman menyaman.. blh?

ahadnya pulak.. seawal kul 6 pagi, aku dah sampai ofis, kul 6.30 dah sampai padang merbok, untuk acara walkathon : be the movement. huhuhuuuhuhuuuuu.. sebagai pasukan pembantu, kami just standby kalau2 diperlukan.. itu jer....
siap ada helikopter.. teringat pengalaman lama... huhuhuhuuuu..
then by the time nak abes, n menunggu diambil oleh driver kampeni, aku dah mula tergaru2.. gatal abes seluruh badan.
balik jer, trs mandi, dan aku y keletihan, lelap dpn tv, csi y tengok aku...
bangun jer, aku ke open house teman lama.. kehadiran bagai kurang disenangi.. tp buat x paham jerla.. makan, then trs blah.. lepak mydin subang jaya kejap, then balik n sambung tdo... masih tergaru2 sampai aku kene mkn ubat.. nasib la kannnn.. kulit dh jenis nie.. nak buat camana lagikk..
dan, sekarang.. aku menunggu diserang oleh para konsultan petang nanti.. haihhhh.. itu salah, ini salah..
bosan!

14 comments:

Masy said...

sape lg blogger yg dtg open house tu? sori ehh x dpt dtg huhu

julietchun said...

ko elegik ngan apa beb?

eddie dewanaga said...

dah ok belum..??

take care...

Jard The Great said...

ehehe.. apsal aku tak dijemput? ececeh.. ahad neh mu dtg k?

zonaku said...

masy:
ada sorg jer y aku kenal.. x tau la kalau ada y lain dtg, tp x kenalkan diri kat aku...
lgpun, y penah jumpa aku jer y kenal..

juliet:
mcm2 aku alegik.. kadang2 aku alegik ngan orang gak

eddie:
not much improvement.. sabtu ni keje lagi.......!

jard:
sepanjang mgu aku letak invitation tau.... ahad ni, insyaallah aku datang

Yunus Badawi said...

aku tak dpt sms ko tu huhuhu. Kalau tak boleh jumpa bloggers yg ko jemput.

Ahad ni korang ada apa pulak?

zonaku said...

ahad ni ko tny jard la...

Mr PenyuBiru said...

ko tak try usha² naik heli tu.hihi..

zonaku said...

hehehee.... diorg letak jauh laaa....

zonaku said...

hehehee.... diorg letak jauh laaa....

syah shah said...

aku geram sebab tak dapat pegi sebab keje... hohohohohoh :D :D

Zyma Saad said...

Salam Tuan Rumah....

Tumpang lalu membaca.....

:)

http://zymasaad.blogspot.com/

13may said...

dapat tshirt free dak untuk walkathon tu?

hehe hehhe

zonaku said...

13MAY:
mestila dapat.... kalau x, mogok x mo btugak br tau.. sayangnya x dpt wristband.... huhuhuhuuuuuuuu

Followers