About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, October 30, 2009

Jalan-Jalan....Konvo 2009-Finale

hari sabtu, saja bawak mak jenjalan. dia nk ke taman botani, kot2 dia leh cuci mata ngan pokok2 bunga... tp, kami bawak dia makan dulu kat Alamanda. Belikan beg tangan n ada plan nak tgk wayang - citer PAPADOM (sila ambil perhatian, sy x tgk lagi tau!). sayangnya tiket y ada kul 5.30, seat paling depan, and 7.30, dah maghrib, x best la...

balik jer.. mak trs pindah barang² dia msk beg baru tu (kaler dark brown) aku pun sana (kaluer silver). Kami bergaya beg baru ler masa konvo bro3...

so, kami makan2 jer

then baru bawak mak ke taman botani. not a place for her. terlalu luas..

cuba teka buah apa ini?

(persoalan yang sama dgn mak n bro3 dok bincang!)

tambahan.........
lepas konvo sis3, kami ke Fradoo.. nk gak aku cari ABC Fradoo.. x kira......
elok jer sampai, hujan lebat.. tp aku tetap oder gak ABC nie.. dah lama sangat aku nk try...
so, inilah dia...

lps konvo bro3 lak, kami ke kedai biasa di Padang Jawa.... ini y kami cari.. makan bertiga, tp oder punya la banyak.. syukur selesai!

7 comments:

Mr PenyuBiru said...

tahniah buat kedua² bor n sis kamu. err..abc tu begitu mengamit selera aa.

zonaku said...

heheheee....
menulis gak ko kat blog aku yer...
aku jer y x tinggal jejak kat blog ko.. tp still pembaca setia

menggamit selera kan?

kimisai said...

eh mam makan manis ke??
bhye2..!1

Erina Asmawani said...

wihiihi..akhirnya ke Fradoo kak zona.so, amacam?? puas hati tak kak?? ;)

fae said...

klu awah ada, pasti ABC fradoo yang dia hadap...

zonaku said...

kimisai:
x la. mak x mkn la mende manis tu.. aku jer y belasah....

erina:
x puasati sbb x dpt jumpa anak tokey...!

fae:
ya.. mesti letih berebut ngan dia...

Fradoo ABC Madness said...

Terima Kasih diatas review yang diberikan.

The best ABC in Shah ALAM. Fradoo ABC Madness

Jemputlah singgah di gerai ABC Fradoo kami. Kongsi pengalaman anda menikmati ABC Fradoo di facebook kami.

http://www.facebook.com/pages/Fradoo-ABC-Special-Madness/246489493986

Followers