About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, October 27, 2009

Konvo memories... 2009

konvokesyen..
pasti ramai ibu bapa teruja nak hadiri.. walau ada y bertongkat (note bulatan merah itu yer)
then dah msk dewan, aku paling excited langgar arahan.. snap pics of my sis.... dah kali ni aku n mak berjaya di tempatkan di Dewan Sri Budiman, depan sekali di tingkat atas, sakan la.... full view... 2 kali konvo di sini mak masuk dewan, then 2 kali gak kat annexe (x best ok!).. dan kali ni, kedua2 kali kami msk dewan, tgk live penganugerahan ijazah adik2 aku ini..... mak puas pastinya.. dan aku puas tgk mak puas... walau ms mula tu dia kene berdiri lama berbaris, sampai duduk2 atas anak tangga....
untuk sesi bro3 lak, ada majlis pre-konvo kat fakulti dia, so seawal 8 pagi kami dah di fakulti dia, patutnya dia bg ucapan wakil pelajar, tp dia pas kat kwn dia..
masa jumpa dekan dia untuk bergambar, adik aku heran mana dekan dia tau dia fasih jerman (bkn nk blagak, but aku penah hadiri pertandingan kuiz jerman, sepatah aku x paham kalau x dak org translate)
kedua2 adik aku ni blh berbahasa jerman, sepetah mana, aku x tau. setakat y aku tau, they are good

ms amik transkrip sis3, bro3 amik jubah dia n jubah kwn dia, so diorg posing maut gak la sekitar kampus...

abis ja sesi konvo bro3, kami snap 4 keping pic jer, 2 keping diorg berdua, 2 lagi kami bertiga, aku snap sdr, sbb dia dh lapar.. trs ke padang jawa makan.....

then trs balik.. letih seharian di majlis....

6 comments:

Masy said...

mak aku dulu tgk aku konvo dgn kusi roda, masa tu xleh jalan. huhuhuhuu

HEMY said...

huhu..time aku dulu...kuar dewan dh jenuh cari mak ayah aku..tak amek gambar ngn kawan pn sbb lyan mak..takde la sangat gambar memori..eh..takde lgsg..ngn family je

syah shah said...

err... tetiba aku speechless gituh... hihihihih :D :D

Zyma Saad said...

Happy 2 c the sweet moments...
:)

Sharif John said...

Tahniah!!!

zonaku said...

masy:
ooo.. ye ke.. tp dia mesti bes leh tgk ko kan?

HEMY:
ngan family lebih penting la.... kami dah set nk jumpa kat mana sblm msk dewan lagi.. br senang nk jumpa, biasanya kami trs ke tempat y kurang org laaa

syah:
apa dah jadi???

zyma:
hehehehheeee...

sharif:
tq!

Followers