About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Sunday, September 13, 2009

K.A.T Alumni Gathering

dlm 2 minggu lps, sblm konfem Bloggers Gathering, aku terima sms dr no y x aku kenali. jemputan dr teman lama untuk Majlis Buka Posa Alumni K.A.T. bertarikh 12 Julai 2009, perlu senarai kehadiran secepat mungkin.


lepas bloggers gathering, baru aku teringat, aku lum reply pasal gathering tu. so, aku book 2 seat seperti biasa sbb ada hajat nk bawa adeq.


then, ari khamis aku contact enWarq, dia kata jenuh pujuk wife dia nk datang sorg sebab wife dia dlm pantang. ada pakcikNyot yang aku contact, tp x dapat, pejabat dia buat majlis pada hari yang sama.


jumaat, aku ym ngan penyelaras, baru aku dpat tau, majlis ditaja sepenuhnya. so, ok lah.


sabtu,

lepas keja, aku ke UM jumpa adeq, natar meja dia, balik, relax jap, then aku bersiap.
on the way, baru aku teringat yang aku x contact sesiapa pun, kira sapa saja y ada, sembang jer la... dah nama kata kawan lama


group ni adalah salah satu support group aku y aku kekalkan dari dulu sampai sekarang.

kisah malam kejadian:

-1-
aku bawa anak si Mail n Lin jenajaln ke meja sebelah sebab nk sembang, kejap je, si abangnya datang n check mana adik dia, so, kami reramai promote kat diorg soh minta adik kat parents... heheheheheee... memandai jer

-2-

dapat tau si Kotam jadi cikgu GSTT... kemain kami gelakkan dia.... kul 11 dia dah msk tido.. cam x caya dia leh buat keje tu.... hehehehheeee.... dan dia penah rs x best sbb dia lempang murid dia..hehehehhee....

-3-

kami pelik naper si Mail amik KPLI, rupanya si Lin isiskan borang tanpa beritahu dia, dapat surat interview, dipujuk2, dan dia berjaya ngan cemerlang.. dia amik pendidikan khas.... tgh praktikal, ngajar budak hyper n austisme... si Lin buat camtu sebab hangen keje si Mail tu asyik balik lambat jer.. padahal, dia dah keje elok dah....

-4-

asyik bersembang punya pasal, anak2 pakat tukar2 tangan, sampai si Asip n wife dia x tau katr mana anak diorg.. dah la budak tu comel, mau kat sumer org, kami pakat2 gelakkan diorg bila tetiba dia cari anak... hehehehehheheee.. kami sepakat bab jaga anak2 kawan nie...

-5-

si achot n wife masih amalkan PJJ, begitu juga si Zul n wife..

-6-

si ayub buat pengumuman, bila kenduri dia nnti, semua kene hadir, sebab dia akan amik kehadiran

-7-

salah sorang wife ahli kami y aku x kenal namanya, kenal aku. katanya.. 'ni kak L kan?... saya cam suara jer.. tu yang ingat tu, rupa dah x berapa cam..' suara?????? garang sangat ke aku time jadik fasi dulu????? sbb nk kata kenal sebab aku nyanyi..mustahil! aku mana penah nyanyi! BTW saiz aku sngat beza dr time tearkhir aku di kampus dulu...heheheheee

-8-

ada few babies yang hadir.....3 bulan dan keatas... heheheee.. dua y x hadir adalah penganjur n 'kekasih gelap' aku.. masih dalam pantang...

-9-

kami sembang2 macam dulu2 gak...... anak2 bermain sesama sendiri.. kata kawan aku.. itu pewaris generasi kami.. sebab boleh berkawan tanpa masalah...

-10-

kaira, dengan selamba ke meja sebelah yang nyam,but bday kawan diorg, n nak tiup lilin kek tu.... kasik malu geng jer tau.... but dia paling glamer.. org tu antar kek ke meja kami. selama jer si Siti pesan, kami ramai ni, mana cukup sepotong kek jer.... heheheheee... kami gurau jer ya!
kaira juga punca kami semua balik sebab dia salam ngan sumer org kat restoran tu, termasuk waiter... kami siap tepuk tangan meriah sebab gelakkan dia.. bais salam, dia jumpa uncle Bad-Ark ajak balik.. hehheheeee

last, sblm balik, pic group laaa...
aku tunggu Zul bagi gambar tu... ms nk bgambar pun, kami masih meriah sebab ada y bertukar anak.. heheheheheee...

buat angah, ejan, maz, ana, kak nor, kotam, nyot, dan lain2 RSU KAT yang tidak hadir, miss u all!


gambar dalam sidang lain yer..... rujuk sini entri tahun lepas!

5 comments:

Yunus Badawi said...

apasal tak taruk gambar sekali? Takkan nak tengok gambar tahun lepas huhuhu

zonaku said...

yb:
lum dpt gambar laaaa....

Hasnul Efendi said...

huhuhu..bila jumpa balik kawan2 lama mmg syiokkk..masa dok berlalu sembang pn tk kisah

John Iverson said...

Masing2 ikut haluan masing2... saya plak dh lost kontak dgn kwn2 lama... xtau apa yg diaorng buat skrng... rasanya dh berjaya kot

aRaBeLLa said...

haah, kalo de pic leh gak tumpang cuci mata..huhu

Followers